Trasa mi odpowiada jutro mały ruch właściwie zerowy a do tego do Gniezna możemy wjechać zobaczycie kanion-Gniezno
Ps. Można by znowu o shimano zahaczyć :-P
Posted 23 July 2011 - 20:25
Posted 23 July 2011 - 20:41
www.facebook.com/strato.bike
Posted 24 July 2011 - 15:02
Posted 24 July 2011 - 15:38
Posted 24 July 2011 - 18:26
Posted 24 July 2011 - 18:34
strata do was, do poznania wyszła ok.30/40s.
miałem już pożądnie wymieszane pod czaszką :oops: jednak czuć tydzień przerwy :-/za Rafałem 2cm od koła za Poiotrasem 0,5m się bałem
Borys robił interwały
Posted 24 July 2011 - 21:46
<p>
Posted 25 July 2011 - 14:04
Posted 25 July 2011 - 15:53
Przepraszam pomyślałem że skoro trening był lajtowy to jesteś w formie.Nie wiem co gdzie napisałem że jestem w formie ale skoro zaraz po odpadnięciu od was zjechałem do sklepu po żarcie i znowu jechałem 34km/h to gdzie tu chodzi o trening? :shock:
Jakim rondzie?-Jak moja matka jechała to was widziała ja byłem przy statoilu a wy przy rondzie za cementownią potem mnie wzięła... ;-)
Miałem tylko na myśli, ze jak nauczysz się jeździć na niższych tętnach to nie będziesz musiał tyle jeść.Jak nie mogę jechać bo nie trenuje to mnie nogi bolą - wczoraj nie bolały wiec sory ale lepiej wiem co jak dział w moim ciele nie sądzę żebyś kiedyś był mną, jeśli byłeś to zwracam honory ;-)
:roll: Miałem raczej na myśli Twój samozachwyt, aczkolwiek trzeba przyznać, że wszędzie umiesz dostrzegac pozytywne aspekty.Czemu ma spadać z krzesła że jechał twardo pod wiatr że nie zarzucało go jak przy tajfunie że nie wyrywał że jechał średnia jak samochód z tempomatem ... ? :-D
TAK NA JEGO MIEJSCU JA BYM SIĘ ZAŁAMAŁ !:mrgreen:
Nie wiem co masz na myśli odnoszę wrażenie że jesteś zazdrosny że go chwale bo jakoś nie rozumiem dlaczego ma spadać z krzesła ... :roll:
Dzięki Rozmiar że mnie podciągałeś pod Gnieznem teraz nie jesteś zazdrosny :mrgreen:
<p>
Posted 25 July 2011 - 16:14