Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 czerwiec 2012 - 20:25
boję się, że nie złapię koła
czasami śmigam z lub do Rogalinka w niedzielę rano i widziałem osoby szykujące rowery - gdzieś w okolicy dawnej siedziby Shimano. W jak dużych grupach jeździcie i jakie km? Jaką macie średnią prędkość? Czytam forum i widzę że często startujecie w zawodach. Ja jestem amatorem, choć zaliczyłem kilka maratonów MTB w Wlkp. Szosówkę pokochałem w zeszłym roku. Jak tylko jest ładna pogoda i można wystartować gdzieś dalej to preferuję szosę. Przy niestabilnej pogodzie bądź wieczorami jeżdżę góralem.
Napisano 10 czerwiec 2012 - 21:56
My jeździmy z r. starołęka w soboty o 9.00, ( Corratek staruje trochę później, chyba 10 lub 11 i w większej grupie).
Nam w tym roku kolegów ubyło :-/ ( pożenili się czy co :-P maja inne obowiązki) min. 2 osoby max. 6 osób, tak że bieda (niektórzy piszą że będą ale nie mogą sie jakoś zebrać :-P) Trasa przez Rogalin na Śrem i Mosina (80km) lub Śrem Czempiń Mosina (100km), tempo zależy od ilości jadących i sił :-P (32-36).
Oczywiście zapraszamy, razem raźniej :mrgreen:
A... też jesteśmy amatorami, a startujemy tam gdzie nas dopuszczą
(nie dotyczy PP).
Nam w tym roku kolegów ubyło :-/ ( pożenili się czy co :-P maja inne obowiązki) min. 2 osoby max. 6 osób, tak że bieda (niektórzy piszą że będą ale nie mogą sie jakoś zebrać :-P) Trasa przez Rogalin na Śrem i Mosina (80km) lub Śrem Czempiń Mosina (100km), tempo zależy od ilości jadących i sił :-P (32-36).
Oczywiście zapraszamy, razem raźniej :mrgreen:
A... też jesteśmy amatorami, a startujemy tam gdzie nas dopuszczą
Napisano 11 czerwiec 2012 - 20:45
Ja w soboty muszę lądować w domu przed 10:30 (obowiązki rodzinne
), więc często startuję już o 6:00 aby mieć kilka godzin na kręcenie. Chętnie zaplanuję aby się pojawić o 9:00 na Starołęce. Dajcie znać, w którą stronę jedziecie w tę sobotę- do Rogalina się mogę zabrać.
Fajne asfalty są na trasie Zaniemyśl, Środa Wlkp. Kostrzyn, Pobiedziska (tam jest kilka górek);
Fajne asfalty są na trasie Zaniemyśl, Środa Wlkp. Kostrzyn, Pobiedziska (tam jest kilka górek);
Napisano 12 czerwiec 2012 - 06:28
Piotrek mów za siebie
hehehe
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 12 czerwiec 2012 - 21:45
:?: Nie rozumiem. Może i nie zrobiłem dużo km w tym roku, ale to nie powód by nazywać mnie bezrobotnym.ciekawe jakiej, jak Ty jesteś bezrobotny ...
Pozdrowienia dla kolego na szosie z którym jechałem od Puszczykowa do Lubonia.
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>