Oj nieładnie Radku nieładnie :mrgreen:Chciałem ją oblać napojem z bidonu, ale mi niestety nie wyszło
Szosowcy POZNAŃ
Napisano 12 luty 2013 - 09:04
Nauczyłem się przy okazji, żeby następnym razem rzucać bidonem zamiast psikać, tylko szkoda mi trochę Camelbaków Chill ;-)Oj nieładnie Radku nieładnie :mrgreen:Chciałem ją oblać napojem z bidonu, ale mi niestety nie wyszło
Chyba mówimy o innej drodze, jak na polskie standardy jest OK. Jak Ci ślsko, to potraktuj odcinek jako trening skupienia i utrzymania równowagi ;-)Ta droga to tragedia, pelno szkla, piasek i kamienie a pozniej liscie i bloto...Np. fragment od torów w Luboniu aż za Łęczycę jest asfaltowy i nie jest taki znowu zły.
Niestety debile w samochodach swoje wiedza :/
Nie jeździsz nigdy samochodem?
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 12 luty 2013 - 14:21
Generalnie to mam głęboko w du...ie te drogi, śmigam cały czas asfaltem.
Giant TCR Advanced 2016
Gosc_Rzysko_*
Napisano 13 luty 2013 - 13:50
Maciej w kontekście linku - Kto tam kurna wygrywa? 40min+runda o co kaman? :shock:
Napisano 13 luty 2013 - 18:36
Napisano 13 luty 2013 - 19:26
Zgadza się. Pozostaje tylko kwestia doprowadzenia sprawy do samego końca. Niejednokrotnie zachodzi potrzeba skorzystać z porady adwokata, załatwić jakąś ekspertyzę itp., a to rodzi dodatkowe koszty. Osobiście jak coś przeskrobię to staram się zawsze dogadać :-)Wiadomo że to nie kończy sprawy, ale wiele razy wiara wygrywała więc nie ma stresa...
Oby do wiosny
Gosc_Rzysko_*
Napisano 14 luty 2013 - 02:11
Nakaz spłaty kosztów sądowo-procesowych przez przegranego zawsze spoko :mrgreen:
Z prawnikiem idzie się dogadać (płacisz po sprawie) lub jest nadany publicznie na wniosek, biegli mogą być wyznaczeni przez sąd też free (są artykuły które się na ten temat rozwodzą) ;-)
Na pierwszy rzut oka, nie można wygrać takiej sprawy bo, kolejność jest następująca (uproszcz.) Konst., Ustaw., i Rozporządzenia Ministra.
Jeżeli ustawa -Kodeks ruchu drogowego nakazuje jazdy rowerem po drodze rowerowej, nawet jeśli takowa nie spełnia norm (rozp. Ministra)ale jest jako taka przyjęta (paradoks) to poruszanie się (tu:)ulicą, jest łamaniem przepisów.
"Przyjęta"
Pozostawia to spore jak cholera pole do popisu moim ewentualnym obrońcom, :mrgreen: które MI osobiście daje spokój z 100% dróg rowerowych w Poznaniu i każdym świniowozem :mrgreen:
Charles tu jesteśmy zgodni -Prawda absolutna: Zawsze mów prawdę bo, prawda zawsze się obroni i przede wszystkim szczera, spokojna rozmowa... :-) ;-)
Napisano 15 luty 2013 - 23:33
Napisano 16 luty 2013 - 15:10
Krisowy blog sportowy:
Strava: https://www.strava.c...thletes/3746277
Endomondo: https://www.endomond...profile/1796231
Napisano 18 luty 2013 - 11:45
erico329, Ojciec zapisuje sie przed startem, płaci startowe, startuje z główną grupą. Jak będzie Miał siły może jeszcze jechać potem kilka kółek z amatorami.
Wyniki to juz inna historia, bo nie zdażyło się chyba nigdy, aby panowie sędziowie czegos nie popierniczyli :-D .
Ps. Rzysko, chodziło o to, że jak będziesz uczestniczył w kraksie to nie masz prawa dochodzić ubezp. bo w wyścigu głównym (bez licencji) jedziesz na własna odpowiedzialność.