Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 kwiecień 2010 - 18:14
Ja lecę 160 na 100%, potem Choszczno i Gorzów też średnie a Łobez z braku średniego będzie miejscem ataku na mój rekord życiowy - 240 km :-)
Z tym Lesznem kiszka tylko jest taka, że jeśli chce się jechać w sobotę bezpośrednio na start, to wyspanym za bardzo się nie będzie, co znacząco wpłynie na komfort jazdy :/
Z tym Lesznem kiszka tylko jest taka, że jeśli chce się jechać w sobotę bezpośrednio na start, to wyspanym za bardzo się nie będzie, co znacząco wpłynie na komfort jazdy :/
Napisano 25 kwiecień 2010 - 18:54
Heya
Dopiero teraz mogę coś napisać po powrocie z Trzebnicy
Było bardzo fajnie, pojechałem w sumie treningowo, więc się nie zajeżdżałem. Efekt to 120 km w 3:38:46, więc jestem zadowolony. Szczególnie, że na podjazdach czułem się bardzo mocno i przynajmniej wyciąłem wszystkich z grupy w której jechałem
Gwynbleidd faktycznie byłem w stroju Caisse d'Epargne i na Giancie, gdzie mnie widziałeś ?
pzdr
Dopiero teraz mogę coś napisać po powrocie z Trzebnicy
Było bardzo fajnie, pojechałem w sumie treningowo, więc się nie zajeżdżałem. Efekt to 120 km w 3:38:46, więc jestem zadowolony. Szczególnie, że na podjazdach czułem się bardzo mocno i przynajmniej wyciąłem wszystkich z grupy w której jechałem
Gwynbleidd faktycznie byłem w stroju Caisse d'Epargne i na Giancie, gdzie mnie widziałeś ?
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 25 kwiecień 2010 - 19:58
Virenque jechaliśmy przez kilkadziesiąt kilometrów w jednej grupce, w idealnym jak dla mnie tempie 30-35km/h, niestety musiałem zatrzymać się z powodu ogromnie przepełnionego pęcherza, a goniąc złapałem gumę, zmieniając dętkę ostygłem i zesztywniałem i odechciało mi się wszystkiego. Ja jechałem na białym Kellysie z plecakiem Camelbag.
Napisano 25 kwiecień 2010 - 20:15
No proszę, oczywiście kojarzę 
Dla mnie to tempo też było idealne, bo nie chciałem jechać za mocno, bardziej jak na dobrym i długim treningu.
W każdym bądź razie wszystko porwało się na podjeździe z betonowych płyt, potem z naszej grupy doszedł do mnie już tylko chłopak z Wrocławia (ubrany cały na czarno), jakiś czas jechaliśmy razem ale w Cerekwicy zaatakowałem i solo wjechałem na metę.
pozdrawiam
Dla mnie to tempo też było idealne, bo nie chciałem jechać za mocno, bardziej jak na dobrym i długim treningu.
W każdym bądź razie wszystko porwało się na podjeździe z betonowych płyt, potem z naszej grupy doszedł do mnie już tylko chłopak z Wrocławia (ubrany cały na czarno), jakiś czas jechaliśmy razem ale w Cerekwicy zaatakowałem i solo wjechałem na metę.
pozdrawiam
Napisano 25 kwiecień 2010 - 20:17
Ja tam jestem zagwynbleidd, Virenque może zrobimy jedną grupę w Lesznie? Szkoda że nie pogadaliśmy w Trzebnicy...
BorysCh1 generalnie gratuluję wyniku, pięknie pojechałeś !!!
pzdr
Napisano 25 kwiecień 2010 - 20:32
Z tego co wiem, to w Lesznie nie robią grup wiekowo, więc trzeba do nich napisać i możemy kręcić razem jak się uda 
Dobrze, że jesteś w MIII, nie będziemy walczyć między sobą
pzdr
Dobrze, że jesteś w MIII, nie będziemy walczyć między sobą
pzdr
Napisano 26 kwiecień 2010 - 21:51
Ja chętnie mogę się pod was podczepić. Wychowałem się w Lesznie więc trasę maratonu znam jak własną kieszeńOK. Ze mną będzie jeszcze jeden kolega, tak więc będzie nas już trzech. Może jeszcze ktoś by chciał jechać w grupie poznańskiej?
Pozdrawiam;)
Napisano 27 kwiecień 2010 - 20:01
Planowałem wysłać skład grupy mailem do organizatora. Mam nadzieję, że w ten sposób się uda sprawę załatwić... Oczywiście fifin jak chcesz możesz z nami jechać ;-) Znajomość trasy bardzo się przyda ;-) W sumie jest już 5 osób więc jest jeszcze jedno miejsce w grupie.