Eurosport/player/max
Posted 02 August 2024 - 09:48
Wróciłem z wakacji, podczas których miałem komfort niekorzystania z transmisji tv
Teraz włączam Eurosport Extra na Playerze a tu oferta okrojona do absolutnego minimum. Jakiś golf i snooker. A gdzie kolarstwo? Gdzie speedway i reszta tego co mnie interesowało? Gdzie IO?
A okazuje się, ze przeniesione na MAX i mogę sobie teraz DODATKOWO do tego wykupić dostęp
Jako ochlap, na pocieszenie, łaskawcy zostawili dostęp do regularnego Eurosport 1 i 2.......
Jakbym miał subskrypcje Playera odnawiana co miesiąc to bym od razu zrezygnował i tyle. A jestem tym "szczęśliwcem", co ma subskrypcje roczna, do stycznia przyszłego roku. Jakoś tak wyszło, ze miałem regularny Eurosport Player z roczna subskrypcja. Pewnie są tacy, co jeszcze pamiętają, ze takie cos istniało w ofercie PL. I tak jakoś tak dość płynnie "przetransformowało" mnie na roczna subskrypcje Player (która normalnie nie była dostępna).
Koniec meldunku koniowi. ihaha.
Posted 02 August 2024 - 13:16
No niestety oferta dużo mniej korzystna. Za Eurosport player płaciło się 15zł za miesiąc, lub coś około 12zł jak się wzięło za rok z góry i było wszystko. Teraz żeby mieć dostęp do takiego Tour de France trzeba mieć pakiet max (20zł) + pakiet Eurosport (20zł) i wychodzi 40 zeta z reklamami lub 50 zeta bez reklam za miesiąc. Ja podziękowałem i nie oglądam :|
Posted 02 August 2024 - 22:52
Do dupy zagranie ale tak jak napisałeś - nie podoba się to wypad albo zamelduj koniowi
Posted 05 August 2024 - 22:06
Napisz do nich ze chcesz anulowanie subskrybcji i zwrot pieniędzy. Jak zmienili warunki umowy, to nie powinno byc problemu.
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
Posted 06 August 2024 - 07:49
Ale te materiały wciąż są dostępne, np Arctic Race który jadą teraz wciąż można oglądać. Ale trzeba o tym wiedzieć i szukać po nazwie:
Więc oficjalnie wszystko jest cacy: płacisz i dalej masz dostęp. A to, że używanie jest utrudnione? To się nazywa"biznes". Tyle, że po takim zagraniu nie wiem co przekona mnie do ich następnego interesu (tj. Max).
Pozdrawiam