Ja tradycyjnie - 17:00-17:10 na Szeligowskiej przy wiaduktach nad S8
Cześć,
17-17:10 zgłaszam się na Szeligowskiej
Napisano 08 sierpień 2013 - 09:30
Zdążyłeś przed deszczem?
Dzięki za jazdę. Powrót był walką o życie :-) Najpierw wichura, któa prawie mi kładła rower, a potem ulewa i burza z piorunami - pod wiatr, ale "na strachu" gnałem szybciej niż razem do Leszna :-) Zmoczyło mnie konkretnie, ale przed W-wą już nie padało także wróciłem już suchy - tylko Żona na mnie dziwnie patrzyła bo w Wwie nie padało ja ja cały w błocie :-) Odezwę się jeszcze przed 16, może też dzś zdążę na 17.
Napisano 08 sierpień 2013 - 13:02
ponawiam pytanie:
ja jutro szoszoję i macie propozycje co do godz.
i mam propozycje - wieczorem jest chłodniej więc co 17:00 ? fontanny?
kto chętny?
Może dołączysz 17:00-17:10 na Szeligowskiej przy wiaduktach nad S8? Byłoby nas czworo do Leszna, a potem możemy dokręcić tak żeby wyszło 70-80km?
Napisano 09 sierpień 2013 - 14:17
Witam!
W weekend planuję jechać na działkę pod Płock:
https://maps.google....m&z=11&lci=bike
1. Czy ktoś jechał chcoażby fragmentem tej trasy i mógłby powiedziec jakie są na niej warunki (jakość drogi, ruch)
2. Czy ktoś chciałby chociaż kawałek razem przejechać?
Wyjadę w sobote, ale jeszcze nie wiem o której; wracam w nd.
Pozdrawiam,
Tomek
Napisano 09 sierpień 2013 - 14:25
ja mniej więcej znam do Leszna. Praktycznie cała trasa jest ok. Krótki fragment od Pogroszewa do Pilaszkowa jest słaby. Potem już z górki i do Kampinosu jest dobrze. Dalej nie jeździłem
Co do wspólnej jazdy to w sobotę ma padać, ale daj znać o której.
Napisano 11 sierpień 2013 - 15:58
Pewnie wszyscy wiedzą, ale kilka ostrzeżeń z trasy: w ogóle nie przejezdna Sienkiewicza ze Starych Babic w stronę Lipkowa, można objechać odbijając w Kutrzeby w lewo na 580 i później w prawo ale nie pamiętam jak się nazywa. W Mariewie zerwany jeden pas asfaltu na odcinku 600m. I to tyle
Będzie mieli świeże i równiutkie asfalty. Ja coraz częściej zaczynam latać Wiślaną i później Rolniczą w stronę Czosnowa i z powrotem, równo i mały ruch.
Napisano 15 sierpień 2013 - 15:41
Jutro ktoś chętny na trening??
Kolarska Grupa Starobabicka https://www.facebook...63891703704377/