Melduje sie jutro o 17 ![]()
Babice, Leszno, Kampinos, Sochaczew, Błonie i okolice
Posted 19 September 2013 - 21:29
Kolarska Grupa Starobabicka https://www.facebook...63891703704377/
Gosc_Dominik_*
Posted 20 September 2013 - 20:50
Nie myśleliście o trasach bardziej na południe od Leszna? Ja np. sporo jeżdżę z Włoch do Pruszkowa koło Factory (ul. Świerszcza), potem tuż za Pruszkowem w Domaniewku na Brwinow, w Brwinowie skręcam na Błonie, w Rokitnie majątku zawijam znowu do Domaniewka ale inną drogą i potem do domu. Taki wariant ma z 40km, można zawsze trochę skomplikować. Poza samym Domaniewkiem droga bardzo równa, fajnie i szybko się jedzie. Ruch dość mały na całej trasie. Z Brwinowa do Błonia prawie pusto.
Można by zrobić taki wariant tej trasy, że dojechać z Brwinowa do Błonia, potem na Leszno i z Leszna po różnych dziurach można wrócić do W-wy. Nie żebym jakoś bardzo narzekał, bardzo dobrze mi się z Wami jeździ, ale nie wiem po co tak się trzymamy tej jednej trasy ![]()
Posted 21 September 2013 - 07:54
Witam wszystkich,
Chętnie się dołączę do sobotniej fontanny, ale 9 rano o tej porze roku to zazwyczaj niska temperatura.
W niedzielę jeżdżę na RB i tam muszę się dostosować go godziny, ale jak widzę fontanna się dopiero tworzy więc mamy swobodę w wyborze godziny.
Może byśmy tak zaczynali później (10 lub nawet 11)?
Pozdrawiam
Posted 21 September 2013 - 12:57
w kazdym razie nic nie stoi na przeszkodzie, aby zaproponowac pozniejsza godzine startu
Czester, nie zlalo nas, slonce przygrzewalo i prawie zaczalem zalowac tej dodatkowej koszulki pod spodem