W deca podobny patent jak speedsleev można kupić za 19,99 pln ...
Torba podsiodłowa
#202 Gosc_Bullet_*
Napisano 16 wrzesień 2020 - 18:33
Nie każdy chce rzeczy z Decathlonu, nie zawsze poziom ich wykonania jest dostateczny. Ale też mają sporo fajnych produktów - ostatnio nabyłem ich lekką kurtkę do biegania za śmieszne 50 zł i na rower oddychającą przeciwdeszczówkę - wykorzystałem już kilka razy, w stosunku do kurtek ceratowych na deszcz duży postęp. Dobra rzecz za relatywnie nieduże pieniądze ( dwieście parę złotych ).
Napisano 01 listopad 2020 - 15:08
Pozdrawiam, Jarek
Update: Ta torba jest tylko na dłuższe wyjazdy - mimo, że radar działa to widoczność światełka jest ograniczona. Więc nie jest to sposób mocowania który bym polecił.
#208 Gosc_adazz_*
Napisano 11 listopad 2020 - 13:45
Szanowni Państwo,
Uprzejmie przypominam że to forum SZOSOWE, a więc przypomina się:
Jesteśmy Keepers of the Cog (opiekunami zębatek) . Wobec powyższego, podtrzymujemy święty tekst, w którym tkwią proste prawdy kolarskiej etykiety, znane jako The Rules (zasady). Naszym powiernictwem jest, podtrzymywać i aprobować listę tych reguł.
Zasada #1 Przestrzegaj zasad.
.........
Zasada #3 Prowadź niewtajemniczonych.
Nieważne jaki dobry powód wymyślisz by złamać zasady, nigdy nie jest on wystarczająco dobry.
..........
Zasada #29 Żadnych torebek podsiodłowych.
Torebki podsiodłowe na rowerze szosowym są nieakceptowalne, można z nich korzystać na góralu i to w ekstremalnych przypadkach.
- Marcin321 lubi to
#210 Gosc_adazz_*
Napisano 11 listopad 2020 - 14:12
Jak tylko zdołam przekonać żonę, żeby zawsze jechała za mną samochodem jako wóz techniczny, to zaraz wywalę torebkę z zapasową dętką i pozbędę się też awaryjnej pompki
Jestem zmuszony udzielić przyjacielskiej nagany, i przypomnieć raz jeszcze dwie zasady velominati:
Zasada #3 Prowadź niewtajemniczonych.
Nieważne jaki dobry powód wymyślisz by złamać zasady, nigdy nie jest on wystarczająco dobry.
.....
Zasada #5 Nie wymiękaj, tylko zapier....aj!
- lupus lubi to
Napisano 12 listopad 2020 - 22:30
Zasada zasadą, ale ja bez torby podsiodłowej w Jesenikach = koszulka dyndająca nad tylnym kołem, obciążona pięcioma żelami, czterema batonami, dętką z łyżkami, telefonem, kluczami od auta oraz trzema bananami ale przynajmniej biorę naprawdę małą, malutką.
Napisano 16 listopad 2020 - 16:42
Szanowny kolega zmieni forum na gravelowe/mtb, i doczyta co to zasady velominati, i czym sie różnią od "moich przekonań".
Ps. Schudnij bo nie wyglądasz najlepiej ...^^
Szanowny kolega wybaczy, ale mam w nosie "zasady velominati".
Ma być wygodnie i praktycznie, a jeśli się to komuś nie podoba, to tym gorzej dla tego kogoś.
- artho lubi to
Napisano 16 listopad 2020 - 17:41
Nie raz i nie dwa mieliśmy tu przykłady ludzi, którzy serio myślą, że to jest na serio.
- Prozor i artho lubią to
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 16 listopad 2020 - 19:25
do madone będzie dedykowany mount na flare rt który można łatwo przerobić na mount do varii
zarzucisz jakimś linkiem ?
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Napisano 16 listopad 2020 - 19:49
- artho lubi to