Ale mam pytanko nie jestem wybitnym znawcą każdego kolarza ale Andy jest lepszym czasowcem na długim dystansie niż Evans :?:
A do końca świata to TdF zdąży się rozegrać, bo to jakoś w grudniu miało być, nie ?
Posted 22 July 2011 - 10:35
BTW za rok już chyba Voeckler nie będzie miał tak łatwo, żeby załapać się w jakąś ucieczkę na początku wyścigu
uhhh.. na pewno nie w wyścigu w którym jedzie evans bo na jego miejscu byłbym nieźle wkrw... za to co voeckler wczoraj wyprawiał
Posted 22 July 2011 - 11:02
Nie chodziło Ci przypadkiem o Jurgen'a VAN DEN BROECK? Bo to on był liderem Omega Pharma - Lotto na TdF.A patrząc na formę Jelle Vanendert'a to najbardziej mi szkoda Jurgen'a Van de Walle.
Posted 22 July 2011 - 11:18
Posted 22 July 2011 - 16:56
Posted 22 July 2011 - 17:23
Ja pi****le ale piaskownica, publiczne wypowiadanie takich bzdur naprawde nie świadczy dobrze o człowieku, apeluje o pohamowanie własnej ignorancji bo taki poziom dyskusji na tym forum jest niepotrzebny (polecam sportfan.pl)Contador przestał koksować... i już nie ma takiego polotu;)
Może jutro w Alpach po drodze wpadnie na jakiegoś steka;)
Od roku Contador jest najczęściej i najdokładniej kontrolowanym zawodnikiem, myślicie że Włosi dopuściliby go do Giro gdyby nie byli pewni jego czystości (patrz Valverde)? Przechodził te same badania co reszta peletonu (ale pewnie z dużo większą intensywnością), zamrozili próbki każdej jego wydzieliny, paparazzi mają rozpisaną każdą minute jego dnia.
Ale to wszystko nie ważne, bo w końcu wykryto jakieś pikogramy koksu co musiało dać mu siłe na cały rok ścigania - litości!
Posted 22 July 2011 - 17:51
Posted 22 July 2011 - 17:57
Posted 22 July 2011 - 18:02
Posted 22 July 2011 - 18:04
Mam cichą nadzieję, że Sylwek w przyszłym sezonie już nie będzie jeździł dla Liquigasu, bo zdaje się, że w tym roku kończy się mu kontrakt.
Pisze to w kontekście zwycięstwa Rollanda, który z taktycznego punktu widzenia powinien asystować Voecklerowi, a mógł pojechać na zwycięstwo etapowe, ryzykując nawet, że podciągnie rywali swojego lidera.
Posted 22 July 2011 - 18:21
Posted 22 July 2011 - 18:49