Tour de France 2011
Started By
xubix
, 21 cze 2011 17:28
388 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 lipiec 2011 - 10:15
Ale na czasówce jak by wypadł gorzej to może stracić tą zieloną koszulkę ?
Nie straci.
http://www.letour.fr...ment/index.html
Napisano 23 lipiec 2011 - 11:01
Chciałbym, żeby Evans wygrał ten Tour, stać go na to, jednak wszystko zależy od Andy'iego, bo jadać za nim może dostosowywać odpowiednio tempo. Powinni jechać bez radia, wtedy byłoby sprawiedliwiej ;-)
Dla mnie największym pasożytem jest Cunego, ciągle się tylko wiezie na kole, nie daje żadnych zmian a na koniec jeszcze ośmiela się skakać... Niby jest 5 w generalce, ale mam nadzieje, że dziś spadnie o kila miejsc, bo jego pasywna jazda jest bardzo denerwująca...
Dla mnie największym pasożytem jest Cunego, ciągle się tylko wiezie na kole, nie daje żadnych zmian a na koniec jeszcze ośmiela się skakać... Niby jest 5 w generalce, ale mam nadzieje, że dziś spadnie o kila miejsc, bo jego pasywna jazda jest bardzo denerwująca...
Napisano 23 lipiec 2011 - 12:11
Schleck zdobył wczoraj 28 pkt, a Sanchez 36 pkt. Przed wczorajszym etapem Sanchez był drugi z 2 pkt przewagi nad trzecim Schleckiem, a wczoraj zdobył o 8 pkt więcej i w ten sposób wygrał całą klasyfikację górską z przewagą 10 pkt nad drugim Schleckiem, a Vanendert który przed wczorajszym etapem prowadził spadł na trzecie miejsce. Skoro mówisz, ze komentatorzy tak mówili, to widocznie coś źle policzyli.
Napisano 23 lipiec 2011 - 12:14
No bo ostatnio zapunktował dość obficie, to ma ;-)
Za Alpe d'Huez 32 pkt, i za Galibier 4 pkt.
Schleck też zapukntował wczoraj i komentatorzy mówili, że to on będzie miał do wyboru jedna z dwóch koszulek
Fajni są , ale czasami strzelą jakiegoś babola. Chyba bardziej wiarygodnych wyników niż na oficjalnej WWW nie znajdziesz ;-)
Napisano 23 lipiec 2011 - 16:32
Deadi, bo gdyby jeden chciał wygrać i zostawił drugiego to by dali radę.. a tak Andy patrzył na Franka i odwrotnie i jeden czekał za drugim..
A Cadel taką sympatie we wnie wzbudził po ostatnich 3 etapach ,że no masakra..
ps. muszę schudnąć chyba jeszcze troche bo ważę aż 73kg przy wzroście 187cm.. A.Schleck waży 68kg przy tym samym wzroście
A Cadel taką sympatie we wnie wzbudził po ostatnich 3 etapach ,że no masakra..
ps. muszę schudnąć chyba jeszcze troche bo ważę aż 73kg przy wzroście 187cm.. A.Schleck waży 68kg przy tym samym wzroście