VI Marton Szosowy Kołobrzeg
Started By
wober
, 03 sie 2011 10:51
64 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 sierpień 2011 - 19:08
82km jechałem w zeszłym roku stan jest ok, kawałek bruku około 700metrów trzeba tam zwolnić. Reszta jest ok.
ten bruk pokonują wszyscy uczestnicy na każdym dystansie - więc trzymać się za bidony, lub usiłować jechać chodnikiem
To nie wiem czy o tym samym piszemy bo bruk o którym mówie jest po skręcie w lewo na mini po jakichś 3-4km jak dobrze pamiętam.
Napisano 17 sierpień 2011 - 19:24
Wober dobrze pisze, warto dodać że ten bruk jest pod górę i jest bardzo wk#$@#$
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 17 sierpień 2011 - 19:41
niestety nie jadę, z dwóch przyczyn - idę na wesele i szycie łokcia po Żyrardowie - taki niefart - wszystko nagrane i niebawem realcja na szosowcu
możliwe że piszemy o innym, w Kołobrzegu startowałem zawsze na 153 km i bruk jest po płaskim, w takiej wsi - nie pamietam nazwy, ale jest wredny
jednak nie pamiętam czy jest po czy przed rozjazdem na mini, w każym razie na 153 też jest
możliwe że piszemy o innym, w Kołobrzegu startowałem zawsze na 153 km i bruk jest po płaskim, w takiej wsi - nie pamietam nazwy, ale jest wredny
jednak nie pamiętam czy jest po czy przed rozjazdem na mini, w każym razie na 153 też jest
Napisano 17 sierpień 2011 - 20:25
Niestety nie, mam w tym czasie wyścig w górach tak więc wybór oczywisty
pzdr
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Napisano 18 sierpień 2011 - 12:37
Już są rozpisane grupy startowe.
Znalazłem się w grupie 21. 2 minuty wcześniej startuje duża grupa kołobrzeskich zawodników, będzie trzeba się "podczepić"
Znalazłem się w grupie 21. 2 minuty wcześniej startuje duża grupa kołobrzeskich zawodników, będzie trzeba się "podczepić"