Szosowcy ŚLĄSK
Started By
Arthur
, 30 kwi 2008 21:33
703 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 maj 2008 - 20:01
mariusz k --> kurde...zazdrosczę Wam, bo widzę że organizacja klubu super!! duzo wyjazdów, wspólnych treningów itp. Jednak do Rybnika mam kawałek i jakbym chciał dojeżdżać najpierw do Was, to już by była w sumie 100 (w te i z powrotem) więc potem siły na trening były by marne:-)
Miguel--> super!!! Będin bliziutko więc możemy sie kiedyś umówić!!!!! Trzeba tylko pomyslec nad jakimś punktem zbiórki:-) masz może jeszcze jakiś znajomych czy walczysz sam???
gazela93--> podobie jak wyżej! można sie kiedyś umówić gdzieś i potrenowac:-) trzeba tylko znalesć jakiś punkt spotkań:-)
Miguel--> super!!! Będin bliziutko więc możemy sie kiedyś umówić!!!!! Trzeba tylko pomyslec nad jakimś punktem zbiórki:-) masz może jeszcze jakiś znajomych czy walczysz sam???
gazela93--> podobie jak wyżej! można sie kiedyś umówić gdzieś i potrenowac:-) trzeba tylko znalesć jakiś punkt spotkań:-)
Napisano 01 maj 2008 - 20:17
Cytat
kurde...zazdrosczę Wam, bo widzę że organizacja klubu super!! duzo wyjazdów, wspólnych treningów itp. Jednak do Rybnika mam kawałek i jakbym chciał dojeżdżać najpierw do Was, to już by była w sumie 100 (w te i z powrotem) więc potem siły na trening były by marne:-)
Ja jestem w podobnej sytuacji do Rybnika mam 80 km (tam i z powrotem). Nie jest na tym forum ktoś z okolic Raciborza i byłby chętny do wspólnej jazdy? Ja jestem dokładnie z Rakowa (Raków, woj.opolskie).
Napisano 10 maj 2008 - 12:24
siemka
juz kiedyś tu pisałem
jestem z katowic ligoty i bardzo chętnie pojadę na wspólną wycieczkę ,albo regularne treningi
bo tak czy siak jeżdze ,a w towarzystwie zawsze raźniej
muniek -może byśmy się jakoś zgadali ? daleko niema ,a chetnie zobaczyłbym tego twojego orłowskiego ,daj znać -na priv ,na gadu albo tu
pozdrawiam wszystkich
juz kiedyś tu pisałem
jestem z katowic ligoty i bardzo chętnie pojadę na wspólną wycieczkę ,albo regularne treningi
bo tak czy siak jeżdze ,a w towarzystwie zawsze raźniej
muniek -może byśmy się jakoś zgadali ? daleko niema ,a chetnie zobaczyłbym tego twojego orłowskiego ,daj znać -na priv ,na gadu albo tu
pozdrawiam wszystkich
Napisano 10 maj 2008 - 13:52
a może by tak w GÓRY :mrgreen:
Troche się poprzeciągać :-P
Jak znam zycie OGIEÑ będzie ;-)
Szczegółowa trasa przejazdu: (Po dojeździe do Bielska)
Bielsko Biała => Przeł. Przegibek (663m n.p.m.)=> Międzybrodzie Żywieckie => Góra Żar (761 m n.p.m.) => Czernichów => Łodygowice => Wilkowice => Magurka Wilkowicka (909 m n.p.m.) => Bielsko Biała => Pszczyna => Pawłowice => Jastrzębie Zdrój => Świerklany = > RYBNIK
więcej info na
:arrow: http://kolarstwo.maroszek.org/
Troche się poprzeciągać :-P
Jak znam zycie OGIEÑ będzie ;-)
Szczegółowa trasa przejazdu: (Po dojeździe do Bielska)
Bielsko Biała => Przeł. Przegibek (663m n.p.m.)=> Międzybrodzie Żywieckie => Góra Żar (761 m n.p.m.) => Czernichów => Łodygowice => Wilkowice => Magurka Wilkowicka (909 m n.p.m.) => Bielsko Biała => Pszczyna => Pawłowice => Jastrzębie Zdrój => Świerklany = > RYBNIK
więcej info na
:arrow: http://kolarstwo.maroszek.org/
Dodaj odpowiedź