Szosowcy ŚLĄSK
Napisano 29 wrzesień 2008 - 13:50
Termin: 05.10.2008 [niedziela]
Miejsce: Rybnik - rynek
Godz.: 9:00
Trasa: Rybnik - Wodzisław Śl. - Rudyszwałd - Hlucin - Dehylov - Plesna - Dobroslavice - Jilesovice - Haj ve Slezsku - Dolni Benesov - Bohuslavice - Zavada - Bela - Pist - Owsziszcze - Krzyżanowice - Pszów - Rydułtowy - Rybnik
Dystans: ok. 100 km
Uwagi: Zakończenie odbędzie sie przy sprzyjających warunkach pogodowych!!!
Zapraszam kolarzy do wspólnej jazdy ;-)
Napisano 29 wrzesień 2008 - 16:23
Ci, którzy chcą jeździć to będą jeździć jeśli czas i pogoda pozwolą (m.in. ja :-P )
Gosc_senjiro_*
Napisano 29 wrzesień 2008 - 20:53
Cytat
zapraszam do Gliwic, tutaj zawsze w niedziele o 10.00 przy stacji Shell (ul. Toszecka) rusza peletonik mastersów, w zaleznosci od pogody i okresu startowego 10-30 osob:) tempo na wyniszczenie, czyli kto zostaje ten wraca sam ( ale potem i tak wszyscy zjezdzaja sie do jednej knajpy:P ). Przedział wiekowy to 40-60 lat - głownie byli kolarze i obecnie scigajacy sie mastersi. Trasa z reguła taka sama (góra św Anny) - 100kmOstatnio frekwencja na treningach spada na łeb. Więc mam pytanie gdzie na Śląsku odbywają się jakieś poważniejsze weekendowe ustawki . Jak nie będe miał zbyt daleko to chętnie wpadne .
Napisano 30 wrzesień 2008 - 22:07
Cytat
a ja sie zastanawiam nad tym 'zakonczeniem' sezonu o ktorym mowa pare postow wczesniej
nie wiem czy bym jechal od samego rybnika czy na odcinku wodzislaw-rudyszwald dołączyłbym w gorzycach jesli tak mozna ;-)
Jasne że można, oby tylko pogoda dopisała ;-)
Napisano 03 październik 2008 - 11:53
Napisano 04 październik 2008 - 17:33
Pogoda zapowiada się w miarę OK,
trochę co prawda kombinujemy z trasą...
Także jeśliby GRUPA zdecydowała o skróceniu trasy to nei ma problemu.... ;-)
Liczę, ze prócz dwóch kolegów jeszcze się ktoś zjawi ;-)
Do zobaczenia jutro na szosie :-P
Napisano 05 październik 2008 - 13:31
Mnie też chłopaki zostawili przed Wodzisłąwiem Sl....
No, ale mi odcieło prąd z powodu NIEJEDZENIA... Widać za mało pojadłem... :-(
Ale jak pojadłem :evil: to znów szło kręcić
Kto był to wie, ze było fajnie, kogo nie było neich żałuje ;-)
Dzięki za wspólną jazdę :-P
Dodaj odpowiedź