Szosowcy ŚLĄSK
Napisano 01 maj 2009 - 12:29
Pozdrawiam
Napisano 02 maj 2009 - 07:47
Gosc_adikson1_*
Napisano 02 maj 2009 - 10:34
Chciałem się przywitac z szacownym gronem szosowców. Jestem z Mysłowic.
Mam zamiar właśnie zakupic szosóweczkę i pośmigac troszkę, przyda się poprawa kondycji. Kiedyś bardzo dużo się śmigało na MTB, ale znudziły mi się bezdroża i wyboje. Czas zacząc troszkę szybciej pedałowac.
Mam nadzieję na jakieś wspólne przejażdżki.
pozdrawiam
Napisano 02 maj 2009 - 13:38
Dużo osób jest chętnych tak wieć fajnie byłoby się z wami zabrać

Napisano 02 maj 2009 - 20:28

Przepraszam tymon że obiecywałem, ale wdzisz, z "niedostrojonym" rowerem raczej sie cieżko jeździ, nawet jeśli chodzi o komfort psychiczny

Napisano 03 maj 2009 - 12:30
Cytat
Srednia 35-39!!!!!????To co to jest trening dla cyborgow.Przecież to miejscami musieliscie jechac pod 80km \h i to przez dluzszy czas :shock:Tempo wzrasta z każdą wycieczką, bo coraz więcej osób jest w formie. Najczęściej walimy jedną, stałą rundkę - niecałe 60 km, a później towarzystwo się rozjeżdża w grupkach, jedni robią dłuższy trening, a reszta wraca do domu. Rundka nie jest trudna, dwie najtrudniejsze hopki są w zasadzie na początku, później przeszkadza tylko wiatr. ;-) Ze średnimi bywa różnie - na pierwszym spotkaniu nie było 30 km/h, ostatnio już pod 35 km/h, a w czerwcu 2oo8 było nawet pod 39 km/h.
Cos mi sie zdaje ,że zle interpretujesz srednia predkosc.Owszem miejscami mozna jechac po prostej i 40km/h ale zeby srednia potem dala 39 to...no to jestem pod ogromnym wrazeniem
pozdrawiam
Gosc_pejotl_*
Napisano 04 maj 2009 - 20:48
dane z polara z ostatniej niedzieli:
http://www.fotoo.pl/...05/149c99bb.jpg
Napisano 05 maj 2009 - 20:27
Pozdrawiam
Napisano 11 maj 2009 - 22:40
Cytat
bardzo często na Fiacie jeżdżę (i głownie tam mozna mnie spotkać) ;-)adikson1, i wjagus, a może byście tak czasami w stronę Tychów się przejechali? Ładne jeziorko tu mamy :mrgreen: i do tego ja na szosie pomykam czasami...
cóż, kwestia dogadania się :-) nie widzę problemów żeby podjechać do Tychów i tam przesiąść się na rower wodny :mrgreen:
Gosc_wonka2805_*
Napisano 12 maj 2009 - 08:52
Cytat
bardzo często na Fiacie jeżdżę (i głownie tam mozna mnie spotkać) ;-)
cóż, kwestia dogadania się :-) nie widzę problemów żeby podjechać do Tychów i tam przesiąść się na rower wodny :mrgreen:
Jak na Fiacie jezdzisz to bardzo fajnie. Moja normalna pętla prowadzi przy drodze z widokiem na fiata, skąd mogę odbić na fabrykę... jak się rozpogodzi i będę miała trochę wolnego (teraz męczę pracę mgr.) to się odezwę na PRV... dzięki - a rowerki wodne w piękną pogodę uuuuu, a jak powieje to nawet pod żagle można się przesiąść - żeglarstwo fajna sprawa!!
Dodaj odpowiedź