Twój retro rower.
Started By
hablabablaS
, 01 wrz 2011 12:25
211 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 wrzesień 2011 - 11:56
motobecane i srebrna torpeda też nie są moje.
aaa i może jeszcze trochę "bananowy" ale częściowo wpasowuje się w tematykę.
składany dla koleżanki, więc za estetykę nie odpowiadałem.
https://picasaweb.go...gCLiciMPIgKaJcQ
aaa i może jeszcze trochę "bananowy" ale częściowo wpasowuje się w tematykę.
składany dla koleżanki, więc za estetykę nie odpowiadałem.
https://picasaweb.go...gCLiciMPIgKaJcQ
Napisano 07 wrzesień 2011 - 20:02
Oto mój rower dostałem go od szwagra z powodu iż nie był mu potrzebny i tylko zalegał w piwnicy.
posiadam go już około pół roku i całe wakacje aktywnie go używałem.
jest to Campagnolo Record
wszystkie części są oryginalne poza szytkami i pedałami
jutro dodam więcej zdjęć
posiadam go już około pół roku i całe wakacje aktywnie go używałem.
jest to Campagnolo Record
wszystkie części są oryginalne poza szytkami i pedałami
jutro dodam więcej zdjęć
Napisano 07 wrzesień 2011 - 21:46
No ostre teraz w modzie , a w zielonej górze teraz nie ma tak dużo . Z tego co ja wiem jest 6 z czego jeżdżą 3/4 bo jedno jest bo zderzeniu z dzieckiem (mojemu koledze dzieciak zajechał drogę na rowerku i po prostu w niego wjechał ) , a efektem jest : krzywa obręcz i rozdarte siodło . Drugi to leń bo dętek nie chce wymienić , a trzeci kupił to białą kogę od tego kacpra który ją zrobił i nigdy go na niej nie widziałem. P.S białe ostre poszło za 800zł.
Napisano 08 wrzesień 2011 - 15:49
hablabalaS>
Ostrym sie podjaralem mocno jakies 11-12 lat temu (dzieki Georgowi - jak ktos pamieta z pl.rec.rowery) , ale z powodu braku czesci zlozylem singla, nie tak dawno zlozylem ostre na ramie fuji track pro, ale im blizej konca bylo, tym bardziej bylem zniechecony do tego typu rowerka, takze po kilku jazdach olalem sprawe i sprzedalem. Staly nawyk krecenia mam, awarii na drodze z powodu przerzutek i hamulcow nigdy w zyciu nie mialem, a z powodu luzniejszego lancucha na kostce mialem - zakonczone na bloku operacyjnym... takze po stokroc mam dosc tematu jednobiegowcow, ew. singiel z napinaczem/przerzutka ;-)
wojtekpilawa>
czekam na wiecej fotek, rowerek fajowy, bardzo lubie te wiekowe szosowki,
sam mam jeszcze taka starszawa ramke atali, tez moze cos na niej wybuduje
Ostrym sie podjaralem mocno jakies 11-12 lat temu (dzieki Georgowi - jak ktos pamieta z pl.rec.rowery) , ale z powodu braku czesci zlozylem singla, nie tak dawno zlozylem ostre na ramie fuji track pro, ale im blizej konca bylo, tym bardziej bylem zniechecony do tego typu rowerka, takze po kilku jazdach olalem sprawe i sprzedalem. Staly nawyk krecenia mam, awarii na drodze z powodu przerzutek i hamulcow nigdy w zyciu nie mialem, a z powodu luzniejszego lancucha na kostce mialem - zakonczone na bloku operacyjnym... takze po stokroc mam dosc tematu jednobiegowcow, ew. singiel z napinaczem/przerzutka ;-)
wojtekpilawa>
czekam na wiecej fotek, rowerek fajowy, bardzo lubie te wiekowe szosowki,
sam mam jeszcze taka starszawa ramke atali, tez moze cos na niej wybuduje
Napisano 09 wrzesień 2011 - 19:17
wojtekpilawa>
No wlasnie, mam u siebie torowy widelec z takim samym napisem jak u Ciebie - 'wyss'. Nie wiem co to za firma/oznaczenie, moze ktos wie? Wrzuc mu jeszcze jakies siodelko 'epokowe' ;-) Jakiegos unicanitora od cinelli.
p.s. jaka to szytka z przodu?
No wlasnie, mam u siebie torowy widelec z takim samym napisem jak u Ciebie - 'wyss'. Nie wiem co to za firma/oznaczenie, moze ktos wie? Wrzuc mu jeszcze jakies siodelko 'epokowe' ;-) Jakiegos unicanitora od cinelli.
p.s. jaka to szytka z przodu?