nowy nabytek , jestem pod wrażenim technologi sprzed lat .....
Napisano 31 styczeń 2015 - 16:59
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 04 luty 2015 - 22:34
ja z ciekawostek - przezbrajam swojego torowego rychtara na japonię...
co już mam - nie byłbym sobą gdybym zapłacił nawymienialem się - wyszło mnie to bezgotówkowo.
oraz co do mnie idzie
ps. zdobycie japońskiej "królowej" klasyki - jest znacznie trudniejsze niż mi się zdawało - o ile 600tki są dośc dostepne, tak z durą... był problem...
Napisano 08 luty 2015 - 16:36
sterów nie bedę ruszał polerką, bo nie chce ruszyc napisów... ale sztyca raczej tak..
z tym że chwilowo nie mam do tego siły, bo okazalo sie mam za krotką sterówke do tych sterów... bede probował zmodzić widelec, zobaczymy co z tego wyniknie...
sztyca też wyszła mi troche na sztyk dlusciowo..
Napisano 25 kwiecień 2016 - 22:03
Antonov Elin - ukraińska rama z fabryki samolotów.
Prawdopodobnie wyprodukowana w końcówce lat '90, bardzo rzadka, o wersji czasowej jest na prawdę ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje w necie.
W moim posiadaniu już jakiś czas, była pęknięta i paskudnie pomalowana, jak widać została naprawiona i odmalowana, brakuje tylko oryginalnych naklejek, ale też ciężko dostać choćby wzory do nich w dobrej jakości.
Niestety rama idzie pod młotek, bo nie mam kasy na złożenie tego tak, jak powinno zostać złożone, a szkoda, żeby się marnowała. Więcej w forumowej giełdzie.
Napisano 29 kwiecień 2016 - 17:55
Więcej w forumowej giełdzie.
A na owej giełdzie napisałeś:
mam foty "przed" dla chętnych.
Ja myślę, że na pewno sporo byłoby chętnych do zobaczenia tych fotek "przed", zwłaszcza że ten temat od takich spraw jest Przynajmniej ja byłbym ukontentowany, gdybyś zechciał się nimi podzielić, jeżeli to oczywiście nie problem
Napisano 03 maj 2016 - 08:37
"przed" był paskudny, nieoryginalny aerograf i wlepy klubu mróz merida
DSC_0316 by Grzegorz Sadowski, on Flickr
Napisano 03 maj 2016 - 09:49
Ano faktycznie nalepki Meridy robią dziadostwo :/ Ale kształty wciąż świetne Dzięki.