Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pierwsze MP masters w kryterium ulicznym

93 odpowiedzi w tym temacie

#61 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 24 wrzesień 2011 - 10:52

Panowie a o której godz. rusza ta cała karuzela ?

#62 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 24 wrzesień 2011 - 11:19

Na pierwszej stronie tego tematu, w pierwszym poście jest link i tam jest wszystko napisane.

#63 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 24 wrzesień 2011 - 11:39

frixfrot- Zwracaj sobie uwagę na kogo chcesz ale trzepiącego się na rowerze, robiącego rybki i tego typu spraw to się u mnie nie dopatrzysz więc nie masz co świrować, a co do reszty wypowiedzi jak ktoś lamentuje jak beksa to za nazwanie go beksą obrażać się nie powinien:) Jak do mnie ktoś ma uwagi to jeśli on sam robi to lepiej to krytyka jest jak najbardziej pożądana, grunt to chcieć się poprawić w danym aspekcie:)
Każdemu trasa jest znana i ocenia czy chce jechać czy nie jak mu nie pasuje to nie startuje, proste, banalne, oczywiste. Jestem przekonany że każdy kto tu się popłakał nad trasą nie napisał ani nie zadzwonił do organizatorów ze swoimi uwagami. Chyba że było inaczej to wtedy postawa na 4+:)
Dziś jeszcze raz odwiedziłem trasę i obstawiam że wygra ten co najbardziej zaryzykuje na Karowej bo innego wyjścia to tam nie ma raczej.

#64 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 24 wrzesień 2011 - 11:53

Jasna sprawa, kierując się tą logiką - skoro obrażasz ludzi, jak bufon, to na pewno nie obrazisz się za nazwanie w ten sposób. Przecież to takie oczywiste.

ps. i żeby nie było, nie chce się kłócić, chciałbym tylko żebyś wiedział, że jest wielu mocnych kolarzy, których tam nie będzie, bo uważają trasę za zbyt ryzykowną, a jak znasz rondo, to często są tam w czołówce, a poza tym na wyścigach w polsce również. myślę, ze wzajemny szacunek jest najważniejszy w tym wszystkim. kiedyś nawet trzepak może Cię dociągnać do grupy, albo pomóc na trasie.

#65 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 24 wrzesień 2011 - 13:26

Michał proszę więcej pokory. Jesteś bardzo młodym człowiekiem, a zachowujesz się jakbyś zjadł wszystkie rozumy. Każdy popełnia błędy i nawet wytrawny kolarz. Szanuj ludzi to i Ciebie będą szanować.

#66 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Napisano 24 wrzesień 2011 - 20:15

Chciałem się pochwalić/zakomunikować :-P , że właśnie skończyłem montować kamerkę z tyłu kasku.

Świetny pomysł z tą kamerą, chętnie zobaczę jak wyglądała walka...ale pamiętaj, że kamerkę masz z tyłu więc chyba wiesz jak masz jechać, żeby wszystko dokładnie nagrać :mrgreen:
frixfrot, jedziesz jutro na Babkę?

#67 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 24 wrzesień 2011 - 20:18

Qqx, niestety nie, zapalenie zatok :/ Powodzenia jutro!

#68 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 24 wrzesień 2011 - 20:38

Jasne, takiego wyścigu nie odpuszczę :) To rozumiem, że się tam spotkamy?

#69 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 24 wrzesień 2011 - 21:02

Zobaczę, jak będę się czuł, ale pewnie cywilnie, więc nie wiem czy mnie rozpoznasz :))

#70 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Napisano 25 wrzesień 2011 - 10:01

Ma ktoś niepotrzebną linkę od tylnej przerzutki?! w niedzielę już nigdzie nie kupię:/

#71 Gosc_vmax_*

Gosc_vmax_*
  • Gość

Napisano 25 wrzesień 2011 - 15:46

Panowie wiecie gdzie wyniki znajdę ?
Jakiś mały reportaż może , ktoś z Was tam był

#72 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 25 wrzesień 2011 - 15:48

w M30 wygrał Adam Żuber z Ośki Warszawa, drugi był Andrzej Widziewicz z WKK

#73 szamanviking

szamanviking
  • Użytkownik
  • 1199 postów
  • SkądWadowice

Napisano 25 wrzesień 2011 - 16:15

w M30 wygrał Adam Żuber z Ośki Warszawa, drugi był Andrzej Widziewicz z WKK

brawo brawo,czyli sezon przełajowy rozpoczęty :mrgreen:

#74 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 25 wrzesień 2011 - 16:57

Gratulacje dla Adama z Ośki, dominacja w najlepszym stylu :)

#75 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 25 wrzesień 2011 - 17:13

Od Ciebie wygrał Robert K. w swojej kategorii - wyścig widziałem od połowy - jechał solo. Z M30 Emil zdawał się być już dość mocno zmęczony sezonem - trzymał się dość długo w większej grupce, ale decydujący odjazd (a raczej zjazd) był już na 2 okrążeniu - potem czołówka już tylko odjeżdżała coraz bardziej a reszta się rwała. Pierwsze duble już po 7 rundzie. Szkoda że nie było więcej ludzi - choć nie, cofam - z drugiej strony trasa zdecydowanie zbyt ryzykowna na dużą grupę; kto jeździ z Mastersami to pewnie potwierdzi; pętla była taka, że błędów raczej nie wybaczała. Ale nie żałuję że nie startowałem - zostawili by mnie z zjeździe na Karowej pewnie od razu, a nie było za bardzo gdzie nadrabiać - zjazd Karową to była 3/5 trasy, podjazd Bednarską 1/5 (ok 300m, 7%) i jedyna prosta na Krakowskim 1/5. Mocno techniczny wyścig - kto nie umiał się dobrze ustawić i dobrze nie zjeżdżał nie miał szans nadrobić.

#76 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 25 wrzesień 2011 - 17:21

brawo brawo,czyli sezon przełajowy rozpoczęty :mrgreen:

taaa, te mistrzostwa bardziej przypominały rzeczywiście wyścig przełajowy niż szosowy ;-)
Wicklowman dotarłeś już do domu ? :-)

#77 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 postów
  • SkądRacibory

Napisano 25 wrzesień 2011 - 17:23

MiSzA dokładnie kto nie poćwiczył zjazdu karową i nie nabrał jakiejś techniki nie miał szans. Swoją drogą z ciekawości zrobiłem 1 okrążenie i jak dla mnie to porażka tak kostka (a i tak byłem na stalowej ramie), a te chopki po nawrotce to jakaś farsa po prostu, przynajmniej w moim mniemaniu. Dla tego szacunek dla wszystkich startujących!

#78 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów

Napisano 25 wrzesień 2011 - 17:49

Wiedziałem, że Adaś Ż. będzie wysoko, ale to co pokazał dzisiaj zaskoczyło mnie mocno. Po prostu dzisiaj nie było nikogo kto nawet mógł z nim nawiązać rywalizację, całkowita dominacja i to jeszcze na takiej arcytrudnej trasie. Imponujące zwycięstwo.
GRATULACJE !!!

#79 COST

COST
  • Użytkownik
  • 282 postów
  • SkądRADOM

Napisano 25 wrzesień 2011 - 18:01

chyba inny wyścig oglądełeś! wygrałby zawodnik z WKK ale miał awarie. ponad minute stracił na wymianę tylnego koła. szacunek dla niego za walke i ze zdołał dojechać na 2 miejscu.

#80 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 postów

Napisano 25 wrzesień 2011 - 18:19

COST, na której rundzie A. Widziewicz miał defekt?

Dodaj odpowiedź