dla mnie to absurd!! Te tramwaje w stolicy niedługo już w ogóle stracą wszelkie przywileje. Ludzie, to jest tramwaj, nie bryczka konna!!!, gdzie jedzie masa ludzi, i ma ustępować miejsca jakiemuś marnemu rowerzyście? Wiele osób poniesie śmierć na torach. To kwestia czasu.
<<< Jeszcze błędy musiałem poprawić xD polski kierowca typowy debil xD
Typowy polski p**eb ci ludzi nie wykonują, żadnej pracy fizycznej na zasranym tramwaju to, co ich k***a boli poczekać minutę, bo nawet nie 1.5 minuty ?!
Przez takich kretynów jak ich wielu czytając komentarze, na tvn warszawa to wnioski są proste:
-Polak choć biedny zawsze woli przepłacić ... (droga rowerowa z, zwykłego taniego betonu - cholera próbujemy robić kostkę i jakieś śmieszne asfalty a problem beton wylać jak się pojawi dziura, to się dolewa i śladu nie ma a te łaty to kpina ta tyle milionów !!! )
-Polak, choć dupa w fotelu, to nawet jak się nie da to w rowerzystę, byle do przodu (szkoda, że zawsze ja jestem na skrzyżowaniu pierwszy i macham w międzyczasie, fuck-iem do takiego, a owy łoch czeka w sznurze i spaliny wali, zamiast zgasić ten posrany silnik*)
i mam być z wami na forum szczery ?! TAK KIEROWCO NIE BEDE PATRZEC, JAK JADE NA ZIELONYM, ŚCIEŻKĄ ROWEROWĄ... A TY SKRĘCASZ NA STRZAŁCE, BO SIEDZISZ DEBILU W FOTELU... A JA TAK SAMO, JAK TY, NIE ZWOLNIE NA ŚWIATŁACH, BO MAM
, CZY TY ZWALNIASZ JAK PIESI CZEKAJA NA PASACH ?! I PRZYPOMINAM, DO GODZ.22 OBOWIĄZUJE W MIEŚCIE 50km/h A PO GODZ.22 - 80km/h !!! AMEN i tyle mam do powiedzenia w temacie !**
*-nie muszę mówić, że przy wdychaniu spalin, wdycha się ołów i inne metale, które do usranej śmierci się NIE rozkładają w naszych płucach ...
**-Koledzy szosowcy jak mnie potrąci jakiś leniwy idiota to po pierwsze nie wasza sprawa a po drugie moje odszkodowanie ! poza tym wy dzieki mnie bedziecie o jednego kierowcę bezpieczniejsi bo zanim pojedzie dwa razy sie zastanowi czy blachażowi podatków nie podnieśli ... ;-)