9 czerwiec 2012 - Nowy Wiśnicz - Galicja Road Maraton
Napisano 10 czerwiec 2012 - 22:48
Co do uwag odnośnie mety to wystarczyło przestudiować wcześniej mapkę z trasą wyścigu, po drugie na odprawie było to bardzo dokładnie tłumaczone, a po trzecie w tym miejscu była strzałka i strażak pokazujący kierunek. Dla bardziej zakręconych można było rzeczywiście dopisać obok strzałki 1km do mety.
Szaman pochwalił postawę Ewy z naszej drużyny, a ja mam wyrazy uznania dla Ciebie i Roberta. Na pierwszych nerwowych odcinkach mieliście okazje nas urwać, a wybraliście wspólną równą jazdę. Nasz dwu teamowy pociąg pierwszą część trasy szybko pomykał i dopiero w drugiej części jak pozbieraliśmy pasażerów tempo trochę spadło ale i tak do końca było super. Szkoda że miałeś defekt bo mogłeś "namieszać"w czołówce.
#182 Gosc_Jockey_*
Napisano 11 czerwiec 2012 - 09:05
Napisano 11 czerwiec 2012 - 09:07
ale oczywiscie nie przecze ze Szaman napewno by namieszal no ale dla Ciebie tez gratki za miejsce
Napisano 11 czerwiec 2012 - 09:47
Ustalone zostało, ze wyjściowo będą 15 osobowe grupy startowe, wypuszczane co 2 minuty.
Rano z otwarciem biura będą wywieszone listy.
Teraz przyporzadkowywujemy Was do grup, uwzględniajac kto wpłacił a więc z dużym prawdopodobieństwem stawi sie jutro na start.
Ustalamy wg kategori wiekowych. Najpierw K1, K2, E, D, H, C, B, A.
To juz wiem że pierwsza grupa będzie łączona z K1, K2, E i będzie liczyc 14 osób.
Gdy ustalona grupa ma 15, a jutro ktoś sie nie stawi wtedy grupa będzie mniejsza o taka liczbę.
W biurze dostaniecie numery dziś przyporzadkowywane do każdego z Was.
Pozdrawiam i do zobaczenia.[/quote
@Barol
Organizacyjnie i ogólnie reszta zorganizowaliście to najlepiej jak się dało, za to chcialbym pochwalić, ale spóźnilem sie na start swojej grupy i strasznie zdziwiłą mnie postawa jednego z organizatorów kiedy zapytalem co mam robić gonić? czekać na następną czy co? a panowie tak się zmieszali, po chwili ten odczytujący numery pod nosem krzyknął, rób co chcesz - nie moja sprawa, że sie spozniles ...
Napisano 11 czerwiec 2012 - 10:04
Nie ma za co ;-)Podziękowania dla Tomka z Roadmaraton Team za pomoc techniczna dla opalającego sie juz w rowie szamana z 2 gumami
Podsumowania sa tam gdzie zwykle:
Wyniki
Drużynowa z imprezy
362 POLART NUTRAXX TEAM DRUŻYNA
346 BIKEHOLICY DRUŻYNA
316 TTC JADE TORUŃ DRUŻYNA
306 SZUKAMY SPONSORA DRUŻYNA
277 TORIAN-MEGIW-FELT GLIWICE DRUŻYNA
253 JAS-KÓŁKA DRUŻYNA
233 GALICJA ROAD MARATON TEAM
214 ROAD MARATON TEAM DRUŻYNA
156 DOBRE SKLEPY ROWEROWE AUTHOR DRUŻYNA
106 SZOSOWANIE.TK DRUŻYNA
75 POLART NUTRAXX TEAM 2 DRUŻYNA
73 ALLEZALLEZ.PL DRUŻYNA
56 GENERAL MOTORS GLIWICE DRUŻYNA
42 VTEAM JAMIS DRUŻYNA
Wszelkie reklamacje i zażalenia na [email protected]
Pozdr. Tomek
PS
Dzięki za fajna imprezę. Dla wszystkich organizatorów i osób pomagających.
Napisano 11 czerwiec 2012 - 12:09
Jeśli chodzi o metę, to strzałki były dobrze widoczne(we 4 pojechaliśmi prosto), ale dwóch z mojej grupki zjechało na bok, bo ktoś krzyknął, że meta na boisku.
Atrakcji rzeczywiście było co nie miara - kondukt weselny, pijany traktorzysta jadący czołowo, coś mnie porządnie użądliło(mam większy lewy biceps po wyścigu ;P), dachujący samochód, a na końcu uśmiechnięte dziewczyny witające kolarzy na mecie
Jestem bardzo zadowolony nie tylko z organizacji, ale także mojego wyniku, mimo że dość odległy i wiem, że trzeba nad sobą jeszcze sporo popracować
Szczególne podziękowania dla zawodników z numerami 82(mijaliśmy się na trasie z 10x, sporo pogadaliśmy i dojechaliśmy razem, 99 z którym bardzo dobrze jechało się ostatnie 15 km i kolegi z nr 64, który na początku stracił czekając na mnie umierającego na 10-tym kilometrze, a na koniec nie mogłem się odwdzięczyć dociągnięciem do mety, bo opadł z sił.
Panowie, dziękuję za wspaniały wyścig i organizację, i już się piszę na następny!
Dziękuję również za Wasze wsparcie i doping na szczytach górek, które bardzo motywowało do dalszej jazdy.
Pozdrawiam, Szymon
Napisano 11 czerwiec 2012 - 12:16
Jaskółki ma 251 pkt ;-)253 JAS-KÓŁKA
Napisano 11 czerwiec 2012 - 16:02
Zamieszczam link do zdjęć z dekoracji, serdecznie zapraszam do oglądania. ;-)
Galeria dekoracji Galicja RoadMaraton 2012
Napisano 11 czerwiec 2012 - 16:52
Poprawa
Jaskółki ma 251 pkt ;-)253 JAS-KÓŁKA
mogłeś już podarować te 2 punkty Tomek :-D
Napisano 11 czerwiec 2012 - 17:02
"Gdy ktoś sie nie stawi na start swojej grupy, np spózni ma liczony czas od momentu jej startu, a startuje w innej po uzgodnieniu z sędzią"
Wobec powyższego Kolega dał Ci wolna rekę, (bo z nim to ustaliłem), z którą nastepną grupą możesz jechać mówiąc żebys robił co chcesz i gonił swoja pierwotną, bo czas i tak sie liczył dla Ciebie od momentu jej startu. Równie dobrze mógł poczekać jak wyjadą wszyscy i dopiero na końcu Cię puscić. Tak więc wydaje sie że jednak poszedł Ci na rekę.? :-/
Napisano 11 czerwiec 2012 - 19:00
Olu. Ja to może i bym podarował. Jednak czujne oko cenzora zaraz zauważyło pomyłkę ;-)mogłeś już podarować te 2 punkty Tomek
A tak na poważnie pkt policzyłem dobrze. Przepisałem źle na forum ;-)
Pozdr. Tomek
Napisano 11 czerwiec 2012 - 20:41
Napisano 11 czerwiec 2012 - 21:44
Grze_siek powinieneś zacytowałć ten fragment
"Gdy ktoś sie nie stawi na start swojej grupy, np spózni ma liczony czas od momentu jej startu, a startuje w innej po uzgodnieniu z sędzią"
Wobec powyższego Kolega dał Ci wolna rekę, (bo z nim to ustaliłem), z którą nastepną grupą możesz jechać mówiąc żebys robił co chcesz i gonił swoja pierwotną, bo czas i tak sie liczył dla Ciebie od momentu jej startu. Równie dobrze mógł poczekać jak wyjadą wszyscy i dopiero na końcu Cię puscić. Tak więc wydaje sie że jednak poszedł Ci na rekę.? :-/
A tak .. pomyłka, musiało mi coś zaciąć. Nie mniej jednak ta "wolna ręka" w jego ustach jakoś tak olewczo zabrzmiała, ale jeżeli mimo wszytsko jest tak jak mówisz to już siedzę cicho
Choć zmieszali się obaj okropnie ;]
#194 Gosc_Andrzej M_*
Napisano 12 czerwiec 2012 - 07:23
Napisano 12 czerwiec 2012 - 09:09
http://www.czasboche...ych-podjazdach/
Napisano 12 czerwiec 2012 - 09:58
Napisano 12 czerwiec 2012 - 10:36
http://www.zegocina....2012relacja.htm
oraz zdjęcia z wspierajacego nas medialnie potralu internetowego bochnianin.pl http://www.bochniani...u__zdjecia.html
#199 Gosc_Jockey_*
Napisano 13 czerwiec 2012 - 08:38
Napisano 13 czerwiec 2012 - 09:27
Mamy ich z kilka tysiaków
Chwilę potrwa ogarnięcie całego materiału.
Na szybko zostały wrzucone materiały Gabi oraz Johna.
Dziś wieczorem - późnym dodam kolejne zdjęcia.
Do tego będzie krótki - ok. 3 min. materiał video z imprezy więc proszę wszystkich o jeszcze
chwilę cierpliwości - działamy
Oczywiście podam na forum wszelkie namiary na galerie.
Pozdrawiam, Tomek.