Kolarska dieta
#141 Gosc_Arek_*
Posted 18 October 2007 - 15:37
Posted 19 October 2007 - 10:03
Mam w pracy kumpla który w robocie wpier....ala bochenek chleba i kilo chabaniny i jast chudy i suchy jak szczapa. To niesprawiedliwe . Ja źre zielsko i chrupkie pieczywo i co?
Wierz mi, że wcale nie ma on tak "różowo" jak sobie to wyobrażasz. Ja mam to samo - mogę jeść "bez końca" i jestem chudy - ważę ciągle w granicach 70kg. Za cholere nie moge przytyć (a jem praktycznie wszystko).
Wracając do amatorstwa to jasne, im człowiek starszy tym jego organizm magazynuje tego tłuszczu więcej, nawet pomimo sporej aktywności fizycznej. To są oczywiście generalne reguły, są od niej wyjątki jak wszędzie.
Te wyjątki to np. ja :mrgreen: Zaczyna mnie to już mocno wkurzać, często nie mogę już patrzeć na jedzenie. Sama myśl, że znów muszę sobie ukroić x (lub xx :mrgreen: ) kawałków chleba mnie często przeraża :-( Moja żona jak zje rano średnią miseczke musli to jest najedzona a ja nawet nie czuje, że coś jadłem po takim daniu :-(
#144 Gosc_noerror_*
Posted 22 October 2007 - 13:49
Taaak "MAŁĄ"
#146 Gosc_Anonymous_*
Posted 22 October 2007 - 14:34
Niebardzo rozumiem co nie jest śmieszne ? :shock:Taaa, ja ostatnio prawie przestałem jeździć, a za to jem prawie do nieprzytomności, makarony, pieczywo i wszystko co ma dużo kcal i węglowodanów. Jak robie sobie zakupy w hipermarkecie to zawsze najpierw patrzę na wartości energetyczne i nic. Mam 186cm wzrostu i ważę 60kg. I to wcaleArnoldzik, nie jest śmieszne :evil:
Taaak "MAŁĄ"
#147 Gosc_Arek_*
Posted 22 October 2007 - 18:02
Posted 23 October 2007 - 06:56
Zbadali tą wydzielinę i okazało się że jest to specyficzna mieszanka aminokwasów.
Ostatecznym rezultatem było syntetyczne wyprodukowanie tej mieszanki. Aktualnie jest sprzedawana pod nazwą
VAAM. Co takiego jest jeszcze szczególnego w tym produkcie, ano to że podczas wysiłku organizm spala tłuszcz nie ruszając zapasu glikogenu w mięśniach.
Pozostaje jeszcze sprawdzić czy cudo to można kupić w naszych sklepach w innym przypadku pozostaje kupno u producenta i czekać od 4 do 10 dni.
Posted 24 October 2007 - 14:52
Treningi nie były za ostre (1-2h jazdy raz na jakiś czas trochę dłuższe), dawałem radę.
A co do tego vaam'u to z tego co powiedzieli w tv to wydaje się idealny środek na zbicie wagi, aczkolwiek dalej trzeba trenować.
Posted 24 October 2007 - 17:40
pozdro horny
Posted 24 October 2007 - 20:34