dlaczego akurat tusipectu?a co innego jak przed wyścigiem będzie w siebie wlewał cała butelke tusipectu...
Inne środki to też ściema?To jest sciema marketingowaSuplementacja jest ok, nigdzie nie napisalem ze nie jest. Chodzi mi o ten srodek, poprzez ktory
. To tez suplementacja??organizm spala tłuszcz nie ruszając zapasu glikogenu w mięśniach
Oprócz kolarstwa jeszcze biegałem i uprawiałem wspinaczkę skałkową. A że mój organizm obficie się poci to przez wakacje prawie po każdym treningu byłem zdekka odwodniony. I bez suplementacji wątpię czy dałbym radę na pewno odbiło by się to na organizmie.5x tydzien po 1-2h i smarkales krwia? Ciekawe...
A vaam o którym wspomniałem z czystej ciekawości, w końcu to środek dla sportów wytrzymałościowych, nie jest niedozwolonym dopingiem. To tylko dobrana kompozycja aminokwasów. A że człowiek wzoruje się na przyrodzie to co w tym złego.
itd...Q: When you look at the ingredients of Hornet Juice, they are just plain amino acids. There is no special ingredient that boosts endurance. Why is this so?
A: The Hornet Juice effect is not produced by a single ingredient, but by the unique combination of amino acids. This distinctive mixture triggers various positive body functions that produce a significant, enhancing physical effect.
Q: Is Hornet Juice or any of its ingredients on the World Anti-Doping Agency list of banned substances?
A: Whilst Hornet Juice is performance enhancing, none of its ingredients are on WADA’s list of banned substances. A dope test on athletes will not check for amino acids since amino acids are originally contained in the body.
Q: Should I consume Hornet Juice everyday (even on rest days) or can I just take it during my training/competition days?
A: Hornet Juice only works during physical activity, which is when your body fat is converted to energy. Therefore it is not necessary to take Hornet Juice during your rest/recovery days.