Jump to content

Photo

Forum - błędy

43 replies to this topic

#41 lubelaczek

lubelaczek
  • Użytkownik
  • 481 posts

Posted 04 May 2015 - 09:54

Jakie awarie wynikały z niedoskonałości IP.Board ?

#42 Ultek

Ultek
  • Użytkownik
  • 1,695 posts

Posted 04 May 2015 - 10:01

deschek, on 04 May 2015 - 08:49, said:

Hej, to samo pytanie mozna zadac dewelperom IP.Board - dlaczego z tym systemem caly czas cos sie dzieje :)

OK, ale przecież można skrobnąć kilka słów, co się dzieje, kto jest winny całej sytuacji i jak administrator poróbuje to naprawić. Jedni użytkownicy mogą korzystać z forum, inni nie. Ja sam, po wpisie któregoś kolegi, że na Windzie 8.1 forum śmiga, chciałem ubrać buty i lecieć do skelpu po nowy SO! :D

Ludzie, szanujmy się nawzajem :)

#43 Gosc_kobrys_*

Gosc_kobrys_*
  • Gość

Posted 04 May 2015 - 10:26

PANOWIE SZLACHTA - Jestem naprawdę zdegustowany wasza postawą!

Szkoda, że kiedy jest dobrze nikt nie pisze do administratorow i właściciela, że jest super fajnie i ogólnie pięknie.

Forum dostępne dla nas jest za darmo, nie jestem pewien czy chłopacy z reklam dają radę odpłacić cały hosting, a nawet jeśli na tym zarobią to zapewniam was, że są to grosze... przypominam, że zajmują się łataniem błędów forum, instalowaniem patchy etc...

Wszystkie problemy rozwiązują w ramach swojego wolnego albo i nie wolnego czasu...

Naprawdę przykro mi, że lecą tutaj oskarżenia w ich stronę sugerujące brak dobrej woli, brak poszanowania użytkowników etc...

Przecież na forum nie kończy się nasz świat rowerowy... można wyjść pojeździć... spędzić czas z rodziną... wyregulować w końcu napęd... w końcu kiedyś będzie naprawione :)

#44 tomshuu

tomshuu
  • Użytkownik
  • 9 posts

Posted 25 May 2015 - 08:29

Hej, zauwazylem ze jest pewien blad ktory nie pozwolil mi wczensiej zalogowac sie na forum, dlatego musialem stworzyc kolejne konto i o dziwo teraz dziala...

Czy jezeli jakis administrator to czyta, moglby mi wyslac link aktywacyjny do uzytkownika 'tomshu' ? gdy chcialem sie zarejestrowac, to wyskoczyl od razu jakis blad i ciagly komunikat ze nie mam do uprawnien aby robic cokolwiek na forum, zaden mail nie doszedl itp.. moglby ktos to sprawdzic? bylbym bardzo wdzieczny!

dzieki!

Reply to this topic

Rich Text Editor