Miałem to samo, dziś już jest ok. Niby byłem zalogowany, a nie mogłem nawet wysłać wiadomości do Malika/descheka z prośbą o ratunek, bo "nie byłem do tego uprawniony" 8-) Nie spisałem niestety numerów błędów. Myślałem, że może problem dotyczy tylko mnie, ale teraz mi już raźniej... ;-)

Forum - błędy
Napisano 14 kwiecień 2015 - 09:22
Poszliście na całość ;-)
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 14 kwiecień 2015 - 21:07
Teraz to są jakieś jaja - co minutę mnie wylogowywuje.
Napisano 16 kwiecień 2015 - 09:26
Nic to nie zmienia.
Napisano 28 kwiecień 2015 - 13:26
Napisano 30 kwiecień 2015 - 11:12
Wciąż wylogowywuje mnie cały czas niezależnie od przeglądarki, to samo na drugim komputerze. Przestaje, kiedy zaznaczę "zapamiętaj mnie", i tylko dlatego jestem w stanie tu coś napisać.
Napisano 30 kwiecień 2015 - 12:13
ja nie dostaje powiadomień na email z obserwowanych tematów(mam włączone powiadomienia i zawsze przychodziły)
Napisano 03 maj 2015 - 18:59
Mi zaczęły wyświetlać się jakieś kwadratowe emotikony.Tylko ja tak mam?
Napisano 03 maj 2015 - 20:54
zsyfiło sie wszystko a jak widać od tygodnia włascieciel nie zaglada, admini śpią i w ogóle jest fajnie ... tylko po co dalej to ciagnąć ???
na każdym typie windowsa tak jest , nie mówie że SB to w ogóle nie działa i nie da sie pogadać , ale co tam byle sposnor strony był widoczny ..nie ???
i kto kuźwa wsadził reklamy miedzy postami ?? nie stac nas na czyste forum ?? to zrobimy wam zrzute , damy po 5 zł i będzie na 2 lata do przódu nawet , teraz to jakaś paranoja jest , gorzej niż na forach dla gimbusów
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 04 maj 2015 - 09:36
Straszna kaszana. Szkoda słów. Z szacunku dla użytkowników, przynajmniej, ktoś powinien napisać co się dzieje z forum, jak próbuje to naprawić i dokąd będzie trwała ta degrengolada.
Edit: Nie do wiary! Można pisać na forum! Ja cie kręce... W XXI wieku, można w pełni korzystać z internetu!
Dodaj odpowiedź