Rysa czy pęknięty widelec karbonowy ?
Started By
xubix
, 11 sty 2012 23:56
73 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 luty 2012 - 10:47
No ! :-P Jutro wznawiam treningi.. Jak chcą to potrafią..
Przez dwa tygodnie słucham "nic nie wiem, nic nie wiem, nie wiadomo kiedy"
Dzisiaj dzwonię i mówię, że termin reklamacji skończył się wczoraj, a ja dalej nic nie wiem i żądam jakichkolwiek konkretnych informacji i jeśli nie musi rower być w Warszawie to niech go odsyłają. Po chwili oddzwania pan ze sklepu i mówi, że rower jutro do odbioru - w starym stanie z pekniętym widelcem żebym mógł jeździć w domu - zaznaczył, że wyjadę na dwór na własną odpowiedzialność - a widelec nowy doślą po czasie jak znajdą go dla mnie..
czyli jak nie warkniesz, to nic nie wskórasz - przykre ale prawdziwe.. :roll: ważne, że rower wraca i chociaż trenażer będe mógł ujeżdżać.. wracam ! :->
Przez dwa tygodnie słucham "nic nie wiem, nic nie wiem, nie wiadomo kiedy"
Dzisiaj dzwonię i mówię, że termin reklamacji skończył się wczoraj, a ja dalej nic nie wiem i żądam jakichkolwiek konkretnych informacji i jeśli nie musi rower być w Warszawie to niech go odsyłają. Po chwili oddzwania pan ze sklepu i mówi, że rower jutro do odbioru - w starym stanie z pekniętym widelcem żebym mógł jeździć w domu - zaznaczył, że wyjadę na dwór na własną odpowiedzialność - a widelec nowy doślą po czasie jak znajdą go dla mnie..
czyli jak nie warkniesz, to nic nie wskórasz - przykre ale prawdziwe.. :roll: ważne, że rower wraca i chociaż trenażer będe mógł ujeżdżać.. wracam ! :->
Napisano 02 luty 2012 - 13:17
nie z pękniętym tylko z rysą :-P ale pewnie w domu na pewno zrobisz glebe na sprincie
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 24 luty 2012 - 13:39
No to jednak warto było wysłać całość
Za "stówkę" będziesz miał prawie połowę roweru nową
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 01 marzec 2012 - 22:31
No i sprawa jak najbardziej pozytywnie załatwiona
Wymieniona cała rama na: KLIK ->> http://www.forumszos...p=188343#188343
porządna firma ten specialized :-> ;-)
A i chcę podziękować wszystkim w sumie za dobre rady i pomocne słowa oraz wsparcie psychiczne ;-) Denerwowałem się bardzo jak rower był u Pepićków, ale jednak warto było czekać.. Dzięki za "doping" by zgłosić sprawę.. Bo pewnie bym do dziś jeździł na starym widelcu lekceważąc sprawę :roll: :-)
Wymieniona cała rama na: KLIK ->> http://www.forumszos...p=188343#188343
porządna firma ten specialized :-> ;-)
A i chcę podziękować wszystkim w sumie za dobre rady i pomocne słowa oraz wsparcie psychiczne ;-) Denerwowałem się bardzo jak rower był u Pepićków, ale jednak warto było czekać.. Dzięki za "doping" by zgłosić sprawę.. Bo pewnie bym do dziś jeździł na starym widelcu lekceważąc sprawę :roll: :-)