Jaki pulsometr?
Posted 29 April 2013 - 16:41
#685 Gosc_Rafalek_*
Posted 08 May 2013 - 18:47
Nie znalazłem lepszego tematu żeby zadać to pytanie:
Czy ktoś ma doświadczenie z Suunto Ambit w kolarstwie? Na ile czytelny jest wyświetlacz podczas jazdy, np. w porównaniu do Garmina Forerunner 910? I czy da się z nim sparować nie-suuntowskie sensory kadencji?
dcrainmaker sie klania, lepszych testow zabawek z ANT+ nigdzie nie znajdziesz
Testowal ambita, mnie nie przekonal, zbyt drogi.
Obecne zagranie suunto to juz w ogole smiech na sali, po roku wypuscili dwa nowe modele, a co z pierwszym? Hmm nikt chyba nie wie.
Posted 08 May 2013 - 21:48
Nie znalazłem lepszego tematu żeby zadać to pytanie:
Czy ktoś ma doświadczenie z Suunto Ambit w kolarstwie? Na ile czytelny jest wyświetlacz podczas jazdy, np. w porównaniu do Garmina Forerunner 910? I czy da się z nim sparować nie-suuntowskie sensory kadencji?
dcrainmaker sie klania, lepszych testow zabawek z ANT+ nigdzie nie znajdziesz
Testowal ambita, mnie nie przekonal, zbyt drogi.
Obecne zagranie suunto to juz w ogole smiech na sali, po roku wypuscili dwa nowe modele, a co z pierwszym? Hmm nikt chyba nie wie.
Dziękuję, jak dotąd nie znałem tego serwisu.
Producent zachował się tak, jakby nabywcy pierwszej serii byli betatesterami :roll: Wątpliwość budzi także to, że dwójka technologicznie wcale nie odbiega od pierwowzoru, różnicą jest wyłącznie soft (który np. w drugiej generacji jest kompatybilny z miernikami mocy). Ale bez obaw - mamy do czynienia ze zbiorowym protestem właścicieli jedynek i prędzej czy później Suunto się ugnie i wypuści nowy firmware. Jeśli do tego dojdą obniżki posezonowe czy wyprzedaże końcówek, to może być dobra alternatywa dla droższego 910
Posted 03 June 2013 - 20:06
Posted 10 June 2013 - 12:00
Czy jeśli posiadam licznik Sigma 1609 STS + CAD to kupując Sigmę PC 15.11 (która nie ma kodowanego sygnału) nie będę miał problemów z kłóceniem się sygnału?
pozdr.
max dst:
412 km Kraków - Warszawa (2020)
Posted 23 August 2013 - 08:29
Jak to jest z mierzeniem pulsu w takiej np. sigmie 14.11 a jazdą na rowerze: jeśli przyczepie zegarek na kierownicę to będzie lapać sygnał z opaski? Bo słyszałem że prędkości nie pokazuje, ale chcę się upewnić, że z pokazywaniem pulsu nie będzie problemu.
Pozdrawiam,
T.
Posted 31 August 2013 - 20:14
na 2014 Garmin ma wprowadzac nowe produkty wiec moze jeszcze poczekac?
Za wyjątkiem Edge Touring'a (taki edge 200 z mapami na bazie 810 dla turystów) nie wprowadzi nic nowego (rowerowego). Cykl "wydawniczy" garmina to 2 lata, czyli co 2 lata wprowadzają na rynek nowe produkty.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 02 September 2013 - 11:31
kubabike
RS300x w stosunku do FT7 jest nieco bardziej zaawansowany. W przypadku obu modeli minusem jest to, że nie będziesz mógł skorzystać z żadnych dodatkowych sensorów. Polar wycofał się z sensora biegowego S1 oraz GPS G1.
Gdybyś się zdecydował zwiększyć budżet to proponowałbym RCX3, który współpracuje z sensorem biegowym prędkości kadencji czy GPS.