Luźne Gadki o RM
Started By
BorysCh1
, 10 sty 2012 21:51
93 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 maj 2012 - 21:12
Trochę inwencji i to też przeskoczymy, przecież w około piękne tereny zielone :mrgreen: Kurcze, była szansa to dziś przedyskutować z Wieśkiem, ale strasznie szybko zjeżdżał z Salmopolu, widać szykuje formę na następne wyścigi ;-)tylko plastikowy niebieski przybytek rozkoszy potrzebny tam
Z dzisiejszego treningu pragnę donieść, że ataki dzikich zwierząt w Nieledwi nadają trwają, dzisiaj jeden taki zwierz przekonał się jak twarda jest karbonowa podeszwa :mrgreen:
Napisano 31 maj 2012 - 20:16
Trochę inwencji i to też przeskoczymy, przecież w około piękne tereny zielone :mrgreen: Kurcze, była szansa to dziś przedyskutować z Wieśkiem, ale strasznie szybko zjeżdżał z Salmopolu, widać szykuje formę na następne wyścigi ;-)tylko plastikowy niebieski przybytek rozkoszy potrzebny tam
Z dzisiejszego treningu pragnę donieść, że ataki dzikich zwierząt w Nieledwi nadają trwają, dzisiaj jeden taki zwierz przekonał się jak twarda jest karbonowa podeszwa :mrgreen:
A tak mi jakoś te twarze i sylwetki znajome były ... trza było krzyknąć, ja tak tylko ściemniałem z tą szybkością ;-) Planowałem jeszcze raz Salmopol, ale telefony się roz-dzwoniły i w ogóle wystraszyłem się Waszej formy ;-)
Napisano 31 lipiec 2012 - 11:58
Świetna wiadomośćMeta prawdopodobnie na granicy PL-SK.
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 19 wrzesień 2012 - 20:28
Najlepiej tutaj Cyklo-Kęty - pewnie kojarzysz ten sklep. Możesz też pisać do mnie na maila czy PW.poszukuję kontktu z zawodnikami "szukamy sponsora" czy ktos ma numer telefonu , maila?
Napisano 04 styczeń 2013 - 22:44
Napisano 14 marzec 2013 - 11:44
Wiesiek Legierski
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Napisano 01 kwiecień 2013 - 15:43
Witam, poszukuję dwóch chętnych z Warszawy do drużynówki.
Ja razem z kolegą mamy transport (opel astra z ins. gaz.) z bagażnikiem na dwie szosy, także jeśli ktoś byłby chętny z nami pojechać i wspólnie wystartować to trzeba by zorganizować dodatkowe dwa mocowania do rowerów (ok. 20zł sztuka używana).
Na koniec dodam że jeżdżę na "szosie" od roku, nie startowałem jeszcze nigdzie, wcześniej trenowałem wioślarstwo ok. 8 lat (kolega dłużej), staram się trenować codziennie jak tylko wystarcza mi czasu (rower, bieganie, ergometr, crossfit). Kolega jest trenerem personalnym, instruktorem również poświęca dużo czasu na treningi. Także tyle o nas :->
Zainteresowanych zapraszam ;-)
Ja razem z kolegą mamy transport (opel astra z ins. gaz.) z bagażnikiem na dwie szosy, także jeśli ktoś byłby chętny z nami pojechać i wspólnie wystartować to trzeba by zorganizować dodatkowe dwa mocowania do rowerów (ok. 20zł sztuka używana).
Na koniec dodam że jeżdżę na "szosie" od roku, nie startowałem jeszcze nigdzie, wcześniej trenowałem wioślarstwo ok. 8 lat (kolega dłużej), staram się trenować codziennie jak tylko wystarcza mi czasu (rower, bieganie, ergometr, crossfit). Kolega jest trenerem personalnym, instruktorem również poświęca dużo czasu na treningi. Także tyle o nas :->
Zainteresowanych zapraszam ;-)
Napisano 20 kwiecień 2013 - 18:53
Gratuluję wszystkim drużynom pucharowych miejsc na dzisiejszym wyścigu drużynowym na czas, nawet tym, które już czas temu grzmiały o zasadach fair play. :-/ Nie za ciasno było Wam na połówce szosy w tych licznych peletonach? Przez chwilę mnie to zdenerwowało,teraz zwyczajnie uśmiech ciśnie się na twarz ... :mrgreen: Osobnym tematem jest ser szwajcarski, ale nie wiem czyja to wina :-/