Czy golicie nogi ?
Posted 15 May 2011 - 21:00
Posted 15 May 2011 - 21:29
Golenie co kilka dni będzie udręką ,bo na twarzy golę się długo ,a dwie nogi to do rana nie wyjdę z łazienki. :mrgreen:
wicklowman, jak to zbierają trochę skóry ?
Jak długo włosy nie wyrastają po takiej depilacji plastrami ?
Ten wosk to jest na prawdę taki zły ?
Posted 15 May 2011 - 21:43
wicklowman, jak to zbierają trochę skóry ?
Jak długo włosy nie wyrastają po takiej depilacji plastrami ?
Jaja sobie robiłem z ta skórą :-P
A tak na poważnie. Zastanawiałem się nad plastrami. Żonka jednak stwierdziła, że to najdroższy sposób, więc sam nie wiem.
Ból podobno jest (parę sekund po zdarciu), natomiast odrastają bardzo wolno i na dłuższy czas podobno jest spokój.
Gosc_KeNaJ_*
Posted 15 May 2011 - 22:08
Posted 15 May 2011 - 22:15
Pozdro, życzę niepocharatanych kolan ;]
Posted 26 May 2011 - 20:44
Goliłem nogi ponad godzinę ale chyba się opłaciło.Oczywiście trochę czasu minie zanim się przyzwyczaję.
Super widać zarys mięśni.
Jednak nie obyło się bez krwi. :mrgreen:
Nie wiem jak do tego doszło ale zaciąłem się na kostce. :shock:
Teraz trzeba to jakoś opalić , bo wyglądam jak kolarz eskimos.
Posted 27 May 2011 - 08:07
Przed chwilą rozmawiałem z koleżanką i mówi ,że golenie maszynką to jedyne wyjście , bo wosk to po prostu tortury, a depilator to praktycznie tak samo jak maszynka do golenia zadziała i za kilka dni znów trzeba.
Po części głupoty gada.... Co do wosku - ma rację, depilator jest bardzo skuteczny, faktycznie po depilacji za kilka dni znów trzeba, ale po paru sesjach praktycznie te włoski wystarczy przejechać raz na jakiś czas, wychodzą prawie bezboleśnie (w odróżnieniu od pierwszych depilacji).
Żeby nie było, że ja sobie depilatorkiem nóżki traktuję. Nic z tych rzeczy, po prostu opisałem doświadczenia na żonie ;-)
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750