Mam pytanie do kogokolwiek kto zna jakies ciekawe trasy w okolicach Bielska-Białej. Jest to moje rodzinne miasto, ale nigdy nie jezdzilem tam zbyt wiele na rowerze (jakimkolwiek) i niestety nie znam zadnych konkretnych tras. Moja wiedza ogranicza sie jedynie to terenow kolo Skoczowa/Wisly, mianowicie wjazd na Salmopol i do domu przez Ustron/Brenna.
Jakis czas temu zagranica podjalem sie tego sportu i teraz w przygotowaniach do wyscigow, ktore zaczna sie dla mnie w polowie kwietnia mam zamiar odbyc czesc okresu przygotowawczego wlasnie w Polsce. W podroz zabiore ze soba rower i mam nadzieje, ze te 3-4tyg nie pojda na marne
Glownie chodzi mi o trasy w okolicach 80-160km. Te krotsze do interwalow, czyli jak najmniej korkow i dosyc dobre drogi. Najbardziej bylbym wdzieczny jakby ktos mi wskazal takze jakies gory, na ktore mozna wjechac po oczywiscie szosie.
Z gory dziekuje za pomoc i prosilbym takze, zeby trasy byly udostepniane w linkach typu www.bikeroutetoaster.com , www.ridewithgps.com maps.google.pl itd zebym wiedzial mniej wiecej jak sie orientowac w tych terenach
Jeszcze raz z gory dziekuje za pomoc, jezdzijcie bezpiecznie!!
PS. jesli ktos ma dostep do jakichs ambitnych klubow/grup treningowych operujacych na terenie BB to takze prosilbym o wszelkie kontakty