Lidl - oferta rowerowa
Started By
pogromcaszos
, 13 Mar 2012 08:44
353 replies to this topic
Posted 02 July 2013 - 17:42
Ciekawie wygląda ten stojak montażowy. Jestem ciekawy czy u mnie w Lidlu będzie. Jak myślicie, warto go kupić?
http://fanlidla.pl/g...tojak,montazowy
Posted 02 July 2013 - 21:30
Moim zdaniem warto, chociaż trzeba od razu przerobić uchwyt do roweru, gdyż jest on tylko nakładany na rurę i zdarzyło mi się, że rower mi spadł. Przeróbka to drobnostka, gdyż wymaga tylko przewiercenia się przez uchwyt i rurę, a następnie należy dać śrubę z nakrętką i to wszystko. Roboty raptem na 5 minut, chociaż moim zdaniem powinno to być od razu rozwiązane fabrycznie. Biorąc jednak pod uwagę cenę za ten stojak, to i tak się opłaca.Ciekawie wygląda ten stojak montażowy. Jestem ciekawy czy u mnie w Lidlu będzie. Jak myślicie, warto go kupić?
Posted 02 July 2013 - 22:37
Rękawiczki posiadam i jestem zadowolony. Używam na treningach. Mam je już któryś miesiąc. Trzeba pogrzebać i wybrać bez żadnych niedoróbek, a pożyją sezon lekkim palcem. Z owijką BBB współpracują jak się należy. Z poceniem żadnych problemów...
Posted 03 July 2013 - 14:06
Miałem go we Włoszech i dobrze działał. Mała część pękła ale nic poważnego.Ciekawie wygląda ten stojak montażowy. Jestem ciekawy czy u mnie w Lidlu będzie. Jak myślicie, warto go kupić?
Za to w zeszłym roku chciałem go kupić, ale już z samego rana pierwszego dnia oferty nie znalazłem go w kilku sklepach we Wrocławiu. Nawet zastanawiałem się nad tym, czy może nie było go w ogóle w ofercie we wszystkich sklepach.
Jak potem sprawdziłem stojaki na Allegro, "przypadkiem" dużo tych samych stojaków z Lidla było w sprzedaży, cena o wiele wyższa nic w sklepie.
W tym roku nareszcie pojechałem do Włoch samochodem, to przywiozłem stary stojak do Polski.
Posted 08 July 2013 - 12:21
Pobiegłem dzisiaj do Lidla. Było 3. Wziąłem jeden do domu.
Stojak całkiem fajnie wykonany. Stabilny. Rower dobrze się trzyma. Moim zdaniem dobrze wydane pieniądze.
Zrobiłem kilka fotek. Jakby ktoś chciał rzucić okiem to: http://imageshack.us/g/1/10229521/
Stojak całkiem fajnie wykonany. Stabilny. Rower dobrze się trzyma. Moim zdaniem dobrze wydane pieniądze.
Zrobiłem kilka fotek. Jakby ktoś chciał rzucić okiem to: http://imageshack.us/g/1/10229521/
Posted 09 July 2013 - 09:09
Dzisiaj kupiłem ten stojak i po złożeniu w garażu muszę przyznać że jest bardzo dobry. Części są dobrze spasowane i stojak robi wrażenie stabilnego. Za te pieniądze na pewno warto.
A przy okazji z ciekawości kupiłem spray do naprawy opon crivit, przekonał mnie dodany adapter do wentyli którego nie miałem i jakoś nie mogłem sobie kupić
ktoś to próbował? ile to warte? na wyścig/maraton się przyda w razie potrzeby szybkiej naprawy kapcia?
A przy okazji z ciekawości kupiłem spray do naprawy opon crivit, przekonał mnie dodany adapter do wentyli którego nie miałem i jakoś nie mogłem sobie kupić
ktoś to próbował? ile to warte? na wyścig/maraton się przyda w razie potrzeby szybkiej naprawy kapcia?
Posted 09 July 2013 - 10:11
Ten uszczelniacz mam już chyba piąty czy szósty. Ilekroć się pojawia w ofercie to kupuję kilka. Stosuję do szytek w ostrym kole i jest ok. Zalane profilaktycznie. Przy małej dziurce nawet się nie zatrzymuje. Posika trochę tym przez dziurę i po chwili już zatkane. Adapter przydaje się do pompowania kompresorem na stacji benzynowej.
Posted 11 July 2013 - 19:19
Pewnie, że da się go podzielić.
Daje na oko;) Psinkę raz lub dwa, niby mało ale jest temu przyczyna.
Zaworki i uszczelki w tym sprayu sa słabe. Jak wciśniesz za dużo to później zacznie sie ta piana wracać i wyleci spod tego przycisku, który widać na zdjęciu.
Wtryskuje o oczywiście do dętki przed napompowaniem. Obracam kołem żeby sie równo rozłożyło i odkładam koło na kilka minut tak żeby wentyl był na górze. Bo jak potem będę chciał napompować to ta piana w okolicach wentyla nam wyleci znowu. Pompuje, zakręcam i wio.
Daje na oko;) Psinkę raz lub dwa, niby mało ale jest temu przyczyna.
Zaworki i uszczelki w tym sprayu sa słabe. Jak wciśniesz za dużo to później zacznie sie ta piana wracać i wyleci spod tego przycisku, który widać na zdjęciu.
Wtryskuje o oczywiście do dętki przed napompowaniem. Obracam kołem żeby sie równo rozłożyło i odkładam koło na kilka minut tak żeby wentyl był na górze. Bo jak potem będę chciał napompować to ta piana w okolicach wentyla nam wyleci znowu. Pompuje, zakręcam i wio.
Posted 12 July 2013 - 14:29
Wreszcie doczekałem się okularów 
Poprzednie pękły mi przez moją głupotę.
Są nieco poprawione niż te z poprzedniej oferty gdyż nie zsuwają się z uszu w ogóle.
Gdyby ktoś miał wątpliwości to polecam. Bardzo zgrabnie leżą na nosie. Poza tym...przy tej cenie (stosunek cena/jakość rewelacyjny, jak nie nazwać go MŚ) to nie ma co się zastanawiać.
Przy okazji zdecydowałem się także na pulsometr. Wygląd, wykonanie wyższa półka, poważnie. Chociaż tutaj zaznaczam, że nie mam porównania z innymi modelami (użytkuję cs500 także to inna bajka). Zobaczymy jak będzie w praniu. Kupiłem z myślą o treningach typu: siłownia czy bieganie zimą.
Myślę, że przyda się także jako "sportowy" zegarek na rękę czy też na piesze wycieczki w góry czy coś w tym stylu. Choćby z ciekawości jak wariuje na szlakach nasze serducho
Poprzednie pękły mi przez moją głupotę.
Są nieco poprawione niż te z poprzedniej oferty gdyż nie zsuwają się z uszu w ogóle.
Gdyby ktoś miał wątpliwości to polecam. Bardzo zgrabnie leżą na nosie. Poza tym...przy tej cenie (stosunek cena/jakość rewelacyjny, jak nie nazwać go MŚ) to nie ma co się zastanawiać.
Przy okazji zdecydowałem się także na pulsometr. Wygląd, wykonanie wyższa półka, poważnie. Chociaż tutaj zaznaczam, że nie mam porównania z innymi modelami (użytkuję cs500 także to inna bajka). Zobaczymy jak będzie w praniu. Kupiłem z myślą o treningach typu: siłownia czy bieganie zimą.
Myślę, że przyda się także jako "sportowy" zegarek na rękę czy też na piesze wycieczki w góry czy coś w tym stylu. Choćby z ciekawości jak wariuje na szlakach nasze serducho