Lidl - oferta rowerowa
Napisano 17 sierpień 2012 - 08:53
Napisano 22 sierpień 2012 - 18:55
Od 23.08 tydzień rowerowy w lidlu. Fajne ceny zobaczymy jak z jakością. Spodnie z szelkami za 49zł softshell brzmią ciekawie. Jeśli wkładka będzie taka jak ostatnio grzech nie kupić do tyrania:)
LIDL
a tak wlasciwie po czym poznac, czy ta wkładka jest odpowiednia? Bo az takiego doświadczenia w kupowaniu kolarskiej odziezy nie mam, zeby rozpoznac szajs na pierwszy rzut oka
Napisano 23 sierpień 2012 - 08:42
do 8 BAR pompuje. Co prawda pod koniec musiałem się na niej powiesić (ale lekki jestem i na starej pompce Kellys'a BLOWHORN PRO też musiałem użyć całego ciężaru ciała, aby nabić tych 8.5 BAR), ale jak za cenę 30 orzełków to i tak nieźle, bo pompkę siłą rzeczy musiałem kupić nową.
Napisano 23 sierpień 2012 - 10:05
Mogłyby byc trochę dluzsze nogawki, ale dosłownie odrobine. reszta leży bardzo dobrze. Zresztą nie ma problemu z wymianą rozmiaru, bo początkowo wziąłem "M" (co moze brzmiec dziwnie jak na kogos kto ma 192, ale te ktorych uzywam teraz takie wlasnie są, i sie zasugerowałem) i była zdecydowanie za mała. A XL byłaby już za szeroka.
Gosc_cookie_*
Napisano 23 sierpień 2012 - 10:18
Dzieki, Co prawda wzrostu mam sporo mniej ale przekrok tylko 2 cm mniejszy za to w pasie więcej;-)wzrost 192, obwód pasa 88, nie wiem co to jest "przekrok", chodzi Ci o "inseam"? tego mam 89.
Mogłyby byc trochę dluzsze nogawki, ale dosłownie odrobine. reszta leży bardzo dobrze. Zresztą nie ma problemu z wymianą rozmiaru, bo początkowo wziąłem "M" (co moze brzmiec dziwnie jak na kogos kto ma 192, ale te ktorych uzywam teraz takie wlasnie są, i sie zasugerowałem) i była zdecydowanie za mała. A XL byłaby już za szeroka.
Napisano 23 sierpień 2012 - 10:39