Lidl - oferta rowerowa
Started By
pogromcaszos
, 13 mar 2012 08:44
353 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 maj 2012 - 18:01
gumka w pasie. W lidlu nie było z szelkami
![]()
Nigdy nie pomyślałam o tym żeby kupić z szelkami, nie sadziłam że sa wygodne.
Mam jeszcze krótkie gatki z 4f też bez szelek i są spoko.
gatki bez szelków lubią tańczyć, przez co własnie poźniej obciera się skóra. Poza tym gatki z szelkami mają inną fajną zalete - grzeją nereczki i nie dopuszczają do ich przewiania
Gosc_nettled_*
Napisano 12 maj 2012 - 22:15
mi się w zwykłych dobrze jeździ, niedawno tylko usłyszałam, że mam podejrzany ciemny pasek na plecach - okazało się, że następnuje nieodczuwalne podwinięcie odzieży w czasie jazdy i haniebny negliż skutkujący opalonym 2cm pasem (z tego miejsca składam wyrazy współczucia jadącym za mną, których na szczęście nie ma wielu)
Napisano 04 czerwiec 2012 - 20:07
A czy ktoś może coś powiedzieć o takim bagażniku na samochód?
http://fanlidla.pl/g...bagaznik,bazowy
Chce zabrać ze sobą rower na wakacje i nie wiem czy ta cena atrakcyjna i jakość dobra.
http://fanlidla.pl/g...bagaznik,bazowy
Chce zabrać ze sobą rower na wakacje i nie wiem czy ta cena atrakcyjna i jakość dobra.
Napisano 24 czerwiec 2012 - 14:09
mi tam stojak ojciec zrobił na przednie i tyle koło żebym miał na zimę i jak coś trzeba naprawić albo np. umyć rower
PS.
Jak ktoś chce fotki to niech napisze
stojak pomalowany na czerwono
(tylko taki spray został xD) zajmuje mało miejsca i ładnie wygląda.
PS.
Jak ktoś chce fotki to niech napisze
Napisano 24 czerwiec 2012 - 14:35
Miałem, ale chyba trafiłem na jakiś wadliwy egzemplarz bo chyba z 20km udało mi się przejechać kiedy działał, a potem odmówił posłuszeństwa. Jednak warto spróbować bo Lidlowa gwarancja jest super, przyniosłem go po tygodniu powiedziałem że nie działał to od razu dostałem kasę z powrotem
Napisano 30 czerwiec 2012 - 12:48
... w każdymMam pytanie dotyczące reklamacji. Czy reklamować możemy tylko w Lidlu w którym kupiliśmy pulsometr czy w dowolnym innym Lidlu?
musisz mieć tylko dowód zakupu (paragon)
z uwagi na to , że gwarancja jest na okres 2 lat
a ten paragon przestaje być czytelnym po dwóch miesiącach
sugerowałbym zrobić kopie (ksero)
jarek