Remont ZZR huragan
Started By
Gosc_stabil_*
, 19 mar 2012 09:25
47 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_solid_crank_*
Napisano 05 listopad 2012 - 21:33
Witam,
Mam pytanie czy do mojego Jaguara zmieszczą się koła 28" na kasetę 8/9 sp? dodam że długość piasty to 130mm.
Postanowiłem wznowić ten temat gdyż umieszczone przez Was linki już wygasły i nie udało mi się znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Bardzo proszę Was o pomoc!
pozdrawiam m.s.k
Mam pytanie czy do mojego Jaguara zmieszczą się koła 28" na kasetę 8/9 sp? dodam że długość piasty to 130mm.
Postanowiłem wznowić ten temat gdyż umieszczone przez Was linki już wygasły i nie udało mi się znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Bardzo proszę Was o pomoc!
pozdrawiam m.s.k
Napisano 20 maj 2013 - 10:19
Witam,
Mam problem, suport w moim romecie się zupełnie rozleciał, ma straszne luzy, trzeszczy.
Czy jest jakaś możliwość dokupienia do niego nowego suportu i jeśli tak to czego konkretnie szukać na co zwracać uwagę przy wyborze?
Proszę o pomoc!! pozdrawiam msk
Mam problem, suport w moim romecie się zupełnie rozleciał, ma straszne luzy, trzeszczy.
Czy jest jakaś możliwość dokupienia do niego nowego suportu i jeśli tak to czego konkretnie szukać na co zwracać uwagę przy wyborze?
Napisano 29 czerwiec 2013 - 14:49
Cytat
Witam,
Na początek trzeba zdemontować, wyczyścić, zdiagnozować. Zwykle pierwsza pada oś (wżery na bieżniach). A ośka jest kluczowa - dziś trudno o dobrej jakości oś na kliny. Zatem rozbierz, wyczyść, zrób foty i opublikuj ;-)
Napisano 30 czerwiec 2013 - 20:13
Cytat
u znajomka stoi huraganek z 71 datowany po felgach i dosc harakternych naklepkach na rurze podsiodlowej...Jeszcze niedawno ktoś pisał, że huragana można było wygrać w 1958, a tu proszę, że od 1972 roku dopiero produkcja.
wiedza o historii ZZR/Romet NIE istnieje zostaja mniej lub bardziej trafne DOMYSŁY
Dodaj odpowiedź