Jakie okulary?
Posted 17 May 2010 - 09:25
Posted 31 May 2010 - 11:07
uzywam je non stop - na rower, do samochodu, na plaze.. +zaliczyly 2 wyjazdy narciarskie..
jestem bardzo zadowolony.. co prawda nie sa bez szwanku i ponoc mialy miec nierysujaca sie powloke, co oczywiscie jest nieprawda..
jednak jestem bardzo zadowolony
Posted 31 May 2010 - 11:09
Zalezy mi tylko na jednym-100% ochrony przed wiatrem
Gogle? Kask motocyklowy?
Bo przy okularach na rower to chyba zawsze gdzieś podwieje...
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Gosc_Vivi_*
Posted 31 May 2010 - 16:17
Dzisiaj doszły mi moje okulary Arctica S-47 nie są one najwyższych lotów,ale o tym gadać nie będziemy. Mam następujący problem. Posiadam wymienne szkła do nich, ale nie bardzo wiem gdzie nacisnąć(podejrzewam,że mają zatrzaski),żeby wyjąć szkła. Pytam bo nie chcęich najzwyczajniej połamać
Pozdrawiam
Paweł
Posted 31 May 2010 - 18:44
Czy ktos moglby polecic mi okulary do 200zl? Zalezy mi tylko na jednym-100% ochrony przed wiatrem Chcialem kupic uvexy racer ale slyszalem, ze one chronia oczy przed wiatrem w przecietny sposob...
Czytając niektóre posty mam wrażenie, że niektórzy tracą już kontakt z rzeczywistością i wolą za przeproszeniem spuszczać się nad sprzętem zamiast jeździć...
Racery to zabudowane okulary, jak dla mnie idealne. Mam je, jeździłem w nich trochę i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że nic więcej do szczęścia nie jest potrzebne, no chyba, że ktoś nie ma co z kasą robić, to można kupić kilka razy droższy "kawałek plastiku".
O ile okulary pasują do facjaty to jest OK. Proponuję przymierzyć, zobaczyć je w ogóle, a później patrzeć w net.
Posted 31 May 2010 - 20:31
http://www.sportacti...x-track-2-black
Czy warte są tych pieniedzy??
Posted 31 May 2010 - 20:42
to, czy TOBIE podwieje, to zależy od kształtu twojej twarzy. Opinie innych na nic się tobie nie zdadzą. Ruletka jak z siodełkami.Zalezy mi tylko na jednym-100% ochrony przed wiatrem
I jeszcze jedna uwaga: jak dobrze chronią przed wiatrem, to na ogół szybko zaparowują przy małych prędkościach (np na podjazdach). Ciężko trafić, aby były jednocześnie i chroniące i nieparujące. Co gorsze wybierz sam.
Jeśli miałeś okulary, które się wybitnie nie sprawdziły, to kup jakieś o diametralnie innym kształcie. Może w ten sposób trafisz na "swój" model.
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Posted 10 June 2010 - 10:39

mam takie pytanko.. zaczęły się upały więc pot się leje..
moje pytanie brzmi;
czy wy też macie tak zawsze zabryzgane okulary od potu ? no dosłownie się już denerwuje bo kask nie wchłania wszystkiego te gąbki ani sznurki.. więc pot leje się na czoło nos oczy i na okulary.. i dzięki temu widzę jak przez mgłę.. zakładacie coś pod kask w takie upały ?
Reply to this topic