Jakie okulary?
Posted 04 February 2011 - 16:48
Hm ,wyszło jak wyszło , ale jakby założyć za 300 okleyowe szkła to taniej jest . Tylko pytanie czy się da zrobić .
Fajnie to sobie pomyślałes tylko szoda ze w podrobkah tego nie zrobisz , bo tam soczewka jest nie wymienna . Nawet nie pasuje ksztaltem do orginalu dziekuje :-P
Posted 07 February 2011 - 10:37
Do kasku pasują idealnie, siedzę w nich już ze 20minut i oczy nie bolą także luzz.. Dobrze przyciemniają bo nawet przy ostrej żarówce nie razi..
kurier zaskoczył mnie i to bardzo - godzina 8:30 i już u mnie a ja w piżamie :mrgreen:
a to moje starocie:
Posted 07 February 2011 - 10:53
Podróby czy nie, prezentują się bardzo ładnie.
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 07 February 2011 - 14:21
Doszły te "nieszczęsne podróbki" i powiem Wam ,że prezentują się zajefajnie..
Do kasku pasują idealnie, siedzę w nich już ze 20minut i oczy nie bolą także luzz.. Dobrze przyciemniają bo nawet przy ostrej żarówce nie razi.
No krzysiu wyglada , to nawet fajnie , coz wiadomo nie chciales orginalu masz , podrobke bez zmiennej soczewki oraz noska .
Ale mysle ze tak najgorzej nie wypadlo to chodz moglo bys taniej , jak za replike zrob lepsza fotke w sensie czy , maja lepsze lustra czy jednolita barwa ;-)
Posted 07 February 2011 - 15:50
Posted 07 February 2011 - 16:29
Trzeba przymierzyć - nie wszystkim pasują. Ja przymierzyłem, odstawały z każdej strony - dlatego wziąłem Crow Pro tego producenta. Jak masz szczupłą twarz, tak jak ja, to Racer może Ci nie pasować.Polecam Uvex Racer
One (Crow Pro - Racery chyba też ?) są tak specjalnie przyciemnione: u góry bardziej, aby osłonić od bezpośrednich promieni słońca, u dołu mniej, aby nie zniekształcać kolorów otoczenia. Przednie szyby samochodowe też się tak przyciemnia. Mi się to podoba. Po pierwszych kilometrach już tego nie zauważałem.szkła są nierównomiernie przyciemniane co nie sprawdza się na rowerze.
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
#377 Gosc_kosai_*
Posted 07 February 2011 - 17:34
No i jak wcześniej wspomniałem wykonanie na minus. Za tą cenę można spodziewać się czegoś lepszego, już arctici są zrobione z lepszych materiałów.