Pomysły na 2013
Started By
Virenque
, 14 maj 2012 09:02
121 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 31 styczeń 2013 - 17:17
Czy są gdzieś dostępne profile etapów ?
Myślę, że warto założyć już oddzielny temat "Lubelska Vuelta" i tam przenieść dyskusję, aby było czytelnie
pzdr
Myślę, że warto założyć już oddzielny temat "Lubelska Vuelta" i tam przenieść dyskusję, aby było czytelnie
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 04 luty 2013 - 12:25
Można. Każdy z etapów jest oddzielnie klasyfikowany w Road Maratonie w związku z tym ten, który będzie startował tylko w jednym z etapów będzie klasyfikowany tylko na tym etapie z pominięciem klasyfikacji za dwuetapówkę.W Toruniu jest w sobotę (11 maja) czasówka a maraton w niedzielę (12 maja). Czy można pojechać tylko maraton i być klasyfikowanym?
Napisano 06 luty 2013 - 19:19
W tym względzie nic się nie zmieniło w stosunku do roku 2012. W naszym przypadku w Toruniu w zeszłym roku również były dwie imprezy pod rząd: czasówka w sobotę, maraton w niedzielę. Każda z tych imprez była imprezą samodzielną, za wynik osiągnięty w każdej z tych imprez otrzymywało się punkty do klasyfikacji generalnej RM. Różnica w tym roku w stosunku do roku ubiegłego to traktowanie tych dwóch imprez jako dwuetapówki, co nie zmienia nic w klasyfikacji generalnej cyklu RM (przyznawanie punktów za każdą z imprez), a tylko pozwala nam, jako organizatorom, dodatkowo uhonorować zawodników :-D uczestniczących w obu imprezach i który osiągnęli łącznie najlepszy wynik...
Napisano 11 luty 2013 - 15:21
Miło mi poinformować, że moja działalność - FIZJO-SPORT - będzie obecna podczas ROAD TROPHY 2013 jako sponsor.
Zwycięzcy etapowi otrzymają kupon na bezpłatny masaż, a dla pozostałych kolarzy będą przygotowane zabiegi w atrakcyjnych cenach. (news na roadmaraton.pl >tutaj )
FIZJO-SPORT
Strona www: www.fizjo-sport.eu
FB: www.facebook.com/FizjoSport.eu
Najprawdopodobniej będę jeszcze na innym wyścigu, ale o tym innym razem! ZAPRASZAM!
ps.
Na moim stanowisku będzie można uzyskać informacje dot. 6. Tour de Rybnik!
Pozdrawiam
Zwycięzcy etapowi otrzymają kupon na bezpłatny masaż, a dla pozostałych kolarzy będą przygotowane zabiegi w atrakcyjnych cenach. (news na roadmaraton.pl >tutaj )
FIZJO-SPORT
Strona www: www.fizjo-sport.eu
FB: www.facebook.com/FizjoSport.eu
Najprawdopodobniej będę jeszcze na innym wyścigu, ale o tym innym razem! ZAPRASZAM!
ps.
Na moim stanowisku będzie można uzyskać informacje dot. 6. Tour de Rybnik!
Pozdrawiam
Napisano 13 luty 2013 - 12:00
Pytanie do Roberta: czy Zwycięzca oznacza Zwycięzcę etapu w każdej kategorii?
Raczej skłaniam się ku temu by zwycięzca każdej kategorii dostał 1 masaż. Także codziennie będzie do rozdania 8 masaży.
Zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce, kwestia dogadania się z organizatorem... Czyli gdzie i w jakich godzinach będą świadczone masaże, zarówno te free jak i te płatne.
A jak z Waszym zainteresowaniem zabiegami?
Czy kogoś poza masażem coś interesuje z fizjoterapii - co miałbym przygotować?
Np. Kinesiology Taping, Fizykoterapia, itp?
Pozdr
Robert
Napisano 22 luty 2013 - 20:10
Przepraszam ze się nie odzywałem, troszkę ostatnio miałem mało czasu.
Widze jednak że koledzy już odpisali.
Punkty eksperymentalnie liczone będą wszystkie.
Drużynówka tak jak napisał Piotrek, z tym że w drużynówce. Jedna drużyna będzie mogła wystawić nawet trzy składy, by zabrać punkty innej drużynie.
Szczegóły w regulaminie drużynowym lub u Andrzeja P. :-)
Pozdr Tomek
Widze jednak że koledzy już odpisali.
Punkty eksperymentalnie liczone będą wszystkie.
Drużynówka tak jak napisał Piotrek, z tym że w drużynówce. Jedna drużyna będzie mogła wystawić nawet trzy składy, by zabrać punkty innej drużynie.
Szczegóły w regulaminie drużynowym lub u Andrzeja P. :-)
Pozdr Tomek