Skocz do zawartości

Zdjęcie

Katowice lub okolice początkujący ! Ktos powalczy wspólnie ?

817 odpowiedzi w tym temacie

#301 zorba

zorba
  • Użytkownik
  • 289 postów
  • Skądz Będzina

Napisano 12 lipiec 2014 - 18:56

.................................................

A na marginesie…czyli Zorba poniosła nas młodzieńcza fantazja pod tą Górkę Siewierską :P

To była raczej górka targoszycka ;-) 

Pod G. Siewierską wjechałem z Holdenem bo Ty ..........gadałeś przez telefon :-P 

A co do "młodzieńczej fantazji" to .......... ja już nie pamiętam co to jest ;-) 

...... taki jestem stary :-P  ;-)  :roll: 

a może ułańskiej fantazji ?? eeeeee no taki stary to nie jestem :-P  ;-)  :roll:   

ZORBA pozdrawia !!

#302 Seneka111

Seneka111
  • Użytkownik
  • 92 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 12 lipiec 2014 - 19:07

ar3cky  !!!

dasz radę skombinować kilka marnych godzinek :)

temat odświeżę w środku tygodnia ...

Pozdrawiam

#303 ar3cky

ar3cky
  • Użytkownik
  • 98 postów
  • SkądKattowitz

Napisano 12 lipiec 2014 - 19:09

Tym razem nie, bo wyjezdzam do domu. Za chwilę syn zapyta moja zonę "a co to za pan przyjechał" ;)
A tak powaznie, tak to jest jak sie dzieli zycie na 2 domy.

Ale za 2 tygodnie musowo jestem obecny. Tym razem zapraszam na mocny i długi odcinek. Może jakieś południe - w stronę Żywca i okolic. Będzie co jechać i zwłoki zbierać :) Przyda się wszystkim wycisk ;)

Zorba… nie przesadzaj. Młodość nie oznacza 25 lat. Mozna miec wiecej i byc młodym. Ja się ze swoją prawie 40 czuję świetnie!

#304 zorba

zorba
  • Użytkownik
  • 289 postów
  • Skądz Będzina

Napisano 12 lipiec 2014 - 19:24

...................................

Zorba… nie przesadzaj. Młodość nie oznacza 25 lat. Mozna miec wiecej i byc młodym. Ja się ze swoją prawie 40 czuję świetnie!

Jasne Arek, jasne  :-)

To przecież tylko żarty  ;-)

ZORBA pozdrawia !!

#305 viego

viego
  • Użytkownik
  • 36 postów
  • SkądChorzów

Napisano 12 lipiec 2014 - 19:48

Ja niestety się spóźniłem na 12 do Dobieszowic, pod szkołą już nikogo nie było ale miałem na trasie grupkę 4 kolarzy, nie byliście to może Wy?

#306 ar3cky

ar3cky
  • Użytkownik
  • 98 postów
  • SkądKattowitz

Napisano 12 lipiec 2014 - 19:53

viego dziś "ekip" w trasie było sporo. W Dobieszowicach było nas 5 po Zorbę. Potem mocną 6 ruszylismy w trasę. W postach zawarty był telefon…trzeba było zadzwonic. A tak szkoda, bo zwiększyłaby się grupa :)
Myślę, że następnym razem spokojnie damy radę. Jak coś poprzez PW wysyłaj swój numer lub poproś kogoś z ekipy o numer kontaktowy, zawsze mozna poczekac te kilka minut.

#307 zorba

zorba
  • Użytkownik
  • 289 postów
  • Skądz Będzina

Napisano 12 lipiec 2014 - 19:57

................ mocną 6 ...........................

Ar3cky  :!:  Twój optymizm jest budujący  :-D  ;-)

ZORBA pozdrawia !!

#308 chamsin

chamsin
  • Użytkownik
  • 223 postów
  • Skądkatowice

Napisano 12 lipiec 2014 - 20:03

Tych czterech kolarzy to pewnie my,jezdzilismy dzis podobna trase do waszej .Mijalismy samotnego kolarzyka ok 11.I grupe czterech czy pieciu gosci w okolicach 11:30 w Borownikach.Rozumiem ,ze jutro nikt nie jedzie na trening?Ja z kumplem jedziemy ok 11 na jakies 2-2,5 godzinki w strone moze Miasteczko slaskie.spotykamy sie pod tv w Katowicach

#309 ar3cky

ar3cky
  • Użytkownik
  • 98 postów
  • SkądKattowitz

Napisano 12 lipiec 2014 - 20:04

Bardziej marudzenie…ale to starość ;) Dziś mecz, jak Panowie obstawiacie? Ja chciałbym 2:1 dla Oranje. Ale obawiam się, że Brazylia może chcieć mocno pokazać się z dobrej strony.

#310 Seneka111

Seneka111
  • Użytkownik
  • 92 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 12 lipiec 2014 - 20:29

Tych czterech kolarzy to pewnie my,jezdzilismy dzis podobna trase do waszej .Mijalismy samotnego kolarzyka ok 11.I grupe czterech czy pieciu gosci w okolicach 11:30 w Borownikach.Rozumiem ,ze jutro nikt nie jedzie na trening?Ja z kumplem jedziemy ok 11 na jakies 2-2,5 godzinki w strone moze Miasteczko slaskie.spotykamy sie pod tv w Katowicach

ja mogę się przejechać :)

daj mi miejesce zbiórki :D

ps

rano w okoliacach 8:00 na priv napiszę jak nie będzie znaku ...

Pozdrawiam

#311 chamsin

chamsin
  • Użytkownik
  • 223 postów
  • Skądkatowice

Napisano 12 lipiec 2014 - 20:44

OK Umowilismy sie o 11 przy TV w Katowicach.Wjazd aleja do parku przy skrzyzowaniu.Nie ma opcji zagubienia sie

#312 zorba

zorba
  • Użytkownik
  • 289 postów
  • Skądz Będzina

Napisano 12 lipiec 2014 - 20:53

Bardziej marudzenie…ale to starość ;) Dziś mecz, jak Panowie obstawiacie? Ja chciałbym 2:1 dla Oranje. Ale obawiam się, że Brazylia może chcieć mocno pokazać się z dobrej strony.

Nieważne w jakim  stosunku bramek Holandia wygra  ;-)

Kibicuję Holendrom  :!:

Update: 13.07.2014 06:48

No i mam tak jak chciałem  :-D

ZORBA pozdrawia !!

#313 zorba

zorba
  • Użytkownik
  • 289 postów
  • Skądz Będzina

Napisano 13 lipiec 2014 - 13:05

Dzisiaj konkretna poprawka  ;-) dzięki Chamsinowi i jego koledze Jarkowi (Arkowi ??  ;-) )

Dziękujemy  :-D ......... ja i mój kolega Tomasz.

Pzdr.

ZORBA pozdrawia !!

#314 chamsin

chamsin
  • Użytkownik
  • 223 postów
  • Skądkatowice

Napisano 13 lipiec 2014 - 13:48

Jarkowi.My rowniez dziekujemy bylo konkretnie.Do nastepnego

#315 zorba

zorba
  • Użytkownik
  • 289 postów
  • Skądz Będzina

Napisano 13 lipiec 2014 - 14:24

....................................Do nastepnego

No nie wiem czy mnie kiedyś jeszcze zaprosisz na wspólna jazdę  ;-)

..... sam widziałeś  ;-)  :roll:

Co innego Tomasz, dawał konkretne zmiany  :-)

Pzdr.

ZORBA pozdrawia !!

#316 herman1969

herman1969
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • SkądSiemianowice Śląskie

Napisano 13 lipiec 2014 - 15:16

Dzisiaj konkretna poprawka  ;-) dzięki Chamsinowi i jego koledze Jarkowi (Arkowi ??  ;-) )

Dziękujemy  :-D ......... ja i mój kolega Tomasz.

Pzdr.

dzięki za wspólny trening (Jarek)

#317 chamsin

chamsin
  • Użytkownik
  • 223 postów
  • Skądkatowice

Napisano 13 lipiec 2014 - 16:50

Spoko spoko Jacek bylo ok. Nie zawsze tak jezdzimy .Lajcik tez jest wskazany i tez bedzie taki jezdzony.Wybierzemy sie kiedys w wiekszym gronie.A z Tomaszem to chetnie pogadalbym przy kawce o kolarstwie, jak to wyglada od srodka i jak trenowac i ogolnie o jezdzie.

#318 PRZEMKO303

PRZEMKO303
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • SkądSiemianowice Śląskie

Napisano 14 lipiec 2014 - 21:22

Ja również dziękuję całej piątce za towarzystwo i doping :)  Sporo mam do nadrobienia, a i latka lecą... niestety. Pozdro i do następnego razu !!!

#319 ar3cky

ar3cky
  • Użytkownik
  • 98 postów
  • SkądKattowitz

Napisano 14 lipiec 2014 - 21:53

Kto ma w tygodniu chwilę na wspólny wyskok na szosę? Kierunek bez większego znaczenia, ale przyznam, że spoglądam na zachód lub południe. Kto chętny pisać na Forum, zapewne znajdzie się grupka maniaków ;) Oczywiście stawiamy na odległość (ok. 100-125km) tempo 25 km/h (bez szaleństw, jak trzeba będzie…jedziemy wolniej). Czekam na propozycje chętnych, start jak zawsze Spodek, godzina do ustalenia.

#320 Ultek

Ultek
  • Użytkownik
  • 1695 postów

Napisano 16 lipiec 2014 - 10:13

Panowie z Katowic i okolic. Może wiecie, o której rusza grupa IC Katowice? Nie mogę znaleźć godziny startu.

Dodaj odpowiedź