Z Twojej Zawrom trasy wynika, że mamy ile łącznie do przebycia? Bo nie wiem, czy dobrze widzę...ale te 93km to tylko jedna strona.
Jeśli tak...to nie sądzę by ktokolwiek poszedł na coś takiego na dzień przed poniedziałkiem. Po 2 przyjmując, że pojedziemy tylko w jedną stronę zaczyna się to w miejscu, do którego jak dotrzemy?
Kolejną ciekawostką jest to, że koniec trasy jest nie w Raciborzu.
Jak widzę, jesteś z Raciborza...fantastycznie! Mógłbyś w razie "w" być prowadzącym po sobie znanym terenie. Ale uważam, że Holden spędził sporo czasu nad mapą i zaglądając w Street View w poszukiwaniu ciekawych tras, że już "nie mieszajmy".
Oczywiście bez specjalnych zaproszeń będzie nam miło jeśli dołączysz do naszej ekipy. Ale ja ze swoją skromną osobą pozostanę przy trasie zaproponowanej przez Holdena. Na kilka dni przed wyjazdem nie jestem za wprowadzaniem kolejnych niewiadomych (dotarcie do startu, kilometry do przebycie, czas dotarcia do celu).
Rozumem Cię, bo jesteś z Raciborza, ale my musimy jeszcze wrócić do Katowic. Najlepiej bez przesiadek. A w tym momencie zostaje jedynie pociąg podany w poprzednim poscie.
Nic nie stoi na przeszkodzie by na kolejny wypad (np. za 2-3 tygodnie) nie podjąć się Twojej propozycji, ale to zostawiam do omówienia w większym gronie. Po wypadzie 3 sierpnia i poznaniu tras oraz warunków...wyciagniemy wnioski i podejmiemy zdanie co do kolejnych wycieczek w te tereny