Skocz do zawartości

Zdjęcie

Powrót Mistrza

479 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mateunio

Mateunio
  • Użytkownik
  • 944 postów
  • SkądKT

Napisano 08 wrzesień 2008 - 21:55

http://sport.onet.pl...,wiadomosc.html

Ciekawa informacja? Jak myslicie na ile jest to mozliwe?

#2 Malik

Malik
  • Administrator
  • 2523 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 08 wrzesień 2008 - 21:59

Zdziwiłbym się jakby wrócił, ale byłoby ciekawie ;-)
Szczególnie wyścig do okoła Gruzji byłby bardzo ciekawy.... Jazda między rosyjskimi czołgami. Wyścig wygrywa ten któremu uda się uniknąć kulki od snajpera ;-)

#3 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 09 wrzesień 2008 - 05:31

ale mam zaciesz.. LA wraca :D
ciekawe jak mu teraz pojdzie.. jest juz troszke starszy... wiec moze i słabszy.. ale kto wie..

#4 Lubomir

Lubomir
  • Użytkownik
  • 83 postów
  • SkądWarszawa Bemowo

Napisano 09 wrzesień 2008 - 13:05

lepiej by się spróbował z Jalabertem w Ironmanie
http://www.delf.home.pl/aktual.html ->notka z 15-07-2007

Jalabert w tym roku był 12 w Ironman France w Nicei, na bardzo trudnej trasie kolarskiej i biegowej

#5 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 09 wrzesień 2008 - 13:19

Osobiście wolałbym zobaczyć powrót Jana Ullricha.
Szczerze nie wierzę w tego typu powroty a jak już to napewno bez większych sukcesów.

#6 Miguel

Miguel
  • Użytkownik
  • 840 postów
  • SkądGOP - Będzin

Napisano 09 wrzesień 2008 - 13:47

To tylko śmieszne plotka, Astana zaprzecza takiemu stwierdzeniu :-P

#7 Mateunio

Mateunio
  • Użytkownik
  • 944 postów
  • SkądKT

Napisano 09 wrzesień 2008 - 15:59

Tez mi sie jakoś to nie widzi. Po co wracać i sie upokorzyc, jak skończylo sie w wielkim stylu.

Sticker-e1508358125669.jpgcrankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru

#8 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 09 wrzesień 2008 - 19:26

Już wiadomo ,że to wielki blef był jakoby Astana miała podpisać kontrakt z Armstrongiem.
Miał on niby w przyszłym sezonie wystartować w pięciu wyścigach na wielkiej pętli kończąc.
Nie wiadomo tylko czemu miała ta plotka służyć , czyżby to jakiś chwyt marketingowy w celu zrehabilitowania częściowego Astany :?: . Jak wiemy we Vuelcie startuje ona z wilczym biletem za wpadki dopingowe międzyinnymi Winokurowa. :-/

#9 Bruce

Bruce
  • Użytkownik
  • 260 postów
  • SkądToruń

Napisano 10 wrzesień 2008 - 06:48

Arnoldzik jakie teorie spiskowe ;-) A tymczasem...

Cytat

Armstrong potwierdza powrót!

Lance Armstrong, siedmiokrotny zwycięzca Tour de France potwierdził, że wraca do kolarstwa. Celem powrotu jest zwrócenie uwagi na problem walki z rakiem

"Jestem szczęśliwy, że po rozmowie z moją rodziną, dziećmi i najbliższymi przyjaciółmi mogę ogłosić, że zdecydowałem się na powrót do profesjonalnego ścigania, po to aby zwrócić uwagę świata na problem raka. Tylko w tym roku, blisko osiem milionów ludzi umrze na świecie z jego powodu. Kolejne miliony będą cierpiały w izolacji, nie tylko z powodu choroby, ale z powodu stygmatyzacji przez społeczeństwo. Po udanej akcji w Ameryce, której efektem są zebrane trzy miliardy dolarów na walkę z rakiem, czas nadać temu problemowi światowy wymiar"

Armstrong ogłosi swój plan kolarski oraz strategię fundacji LIVESTRONG™ 24 września w Nowym Jorku. Pod adresem www.livestrong.com/lance2009 dostępne jest wystąpienie Lance`a na temat powrotu

W 1996 roku u Armstronga, zdiagnozowano agresywną formę raka jąder; w 1998 roku powołał do życia Fundację Lance`a Armstronga której celem jest zwrócenie uwagi na problem walki z rakiem i rozwój badań nad znalezieniem skutecznych metod leczenia.

Źródło: www.livestrong.com

www.pro-cycling.org

#10 Malik

Malik
  • Administrator
  • 2523 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 10 wrzesień 2008 - 07:03

W CNN też o tym trąbią już na maxa ;-)
Będzie ciekawie w przyszłym sezonie.

#11 kr1zje

kr1zje
  • Użytkownik
  • 1165 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 wrzesień 2008 - 08:40

sranie w banie, żaden wilczy bilet, na tdf w tym roku powinna być astana, ale widać, że na najwyższych szczebelkach organizacji nie popierają wygrywania więcej niż jeden raz z rzędu :-?

#12 Gosc_felipe_*

Gosc_felipe_*
  • Gość

Napisano 10 wrzesień 2008 - 09:13

Cieszę się ogromnie, ale nie mam pojęcia co o tym sądzić :shock:

http://sportsillustr...ex.html?eref=T1

#13 Fifi

Fifi
  • Użytkownik
  • 174 postów
  • Skądtj�na pengar

Napisano 10 wrzesień 2008 - 09:16

http://www.lancearmstrong.com/

#14 pawella

pawella
  • Użytkownik
  • 39 postów
  • SkądKielce

Napisano 10 wrzesień 2008 - 12:30

Jeśli powróci, to przyszły sezon szykuję się bardzo ciekawy.
Będzie znów polowanie na czarownice, a w roli głównej Pierre Ballester i David Walsh.

#15 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 10 wrzesień 2008 - 13:09

Cytat

Arnoldzik jakie teorie spiskowe A tymczasem...

No tak dobrze , niech mistrz powraca i choć za nim nie przepadam to dobrze mu życzę. Jednak plotką mogło być i to akurat miałem na myśli ,że Lance ma rzekomo podpisać kontrakt z Astaną . Wczoraj właśnie słyszałem jak Johan Bruyneel zdementował owe pogłoski.
Jeżeli powrót mistrza dojdzie do skutku to może być naprawdę ciekawie ,jednak wielki powrót moze mieć znaczenie symboliczne. Osobiście bardzo popieram udział i wielkie zaangażowanie Lanca w walkę z rakiem. Podpisuję się pod tym obiema rękoma ,bo niestety wiem co to za choroba.

#16 750519

750519
  • Użytkownik
  • 147 postów
  • SkądKraśnik

Napisano 10 wrzesień 2008 - 14:31

Witam
Ciekawe co na to Ullrich. Także powinien wrócić. Wtedy już oglądalność kolarstwa poszłaby w górę. Byłoby ciekawie.
Pozdrawiam Brać Szosową.

#17 kr1s1983

kr1s1983
  • Użytkownik
  • 830 postów
  • SkądNowy Sacz

Napisano 10 wrzesień 2008 - 14:34

bylo by super znow ogladac Lance na Tdf.Nigdy bym nie rpzypuszczal ze to ejszcze mozliwe ze wroci do kolarstwa i mam nadzieje ze tak bedzie:)

#18 naginator3000

naginator3000
  • Użytkownik
  • 30 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 10 wrzesień 2008 - 15:20

Cóż, to jego decyzja, więc krytykował go nie będę ;-) Mogę jedynie powiedzieć, że w jego sytuacji bym nie wracał - trzeba wiedzieć, kiedy skończyć, a on zrobił to w idealnym momencie, jako żywa legenda - siedmiokrotny zwycięzca TdF. Czasem dalsze kontynuowanie pewnych rzeczy może spierdzielić całość.

#19 - MC -

- MC -
  • Użytkownik
  • 106 postów
  • SkądMiędzyrzecz

Napisano 10 wrzesień 2008 - 15:29

LA jest wielki. niech wraca mistrz ! :-D

#20 szkodnik

szkodnik
  • Użytkownik
  • 23 postów
  • Skądnowy sącz

Napisano 10 wrzesień 2008 - 16:12

cos mi sie zdaje ze jakby mial juz wracac to napewno nie z astana... jak juz to jakies csc albo loto a poza tym bez przesady on juz zadlugo jezdzil na takie numery juz jeden come-back byl drugi jest raczej nie realny (i tak, wiem ze o pierwszym tez sie tak mowilo;P)

Dodaj odpowiedź

Zaawansowany edytor tekstowy