A co myślicie o Merida Speeder T5 2013 (właśnie dostałem ofertę w moim przedziale cenowym).
http://www.merida.co...speeder-t5.html
Jak ocenilibyście ramy Meridy? Bez wątpienia dobra rama dla mnie to podstawa, osprzęt mniej ważny.
ps. no kiedyś to marzyły mi się rowery Scotta Teraz jednak nie mają nic ciekawego z karbonowym widelcem w moim przedziale cenowym :/
Rower typu Fitness Road
Started By
quibo
, 02 lis 2012 23:03
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 listopad 2012 - 23:43
Takie pytanka (nie tylko odnośnie hybryd).
1.Ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą Corratec? Do jakiej innej firmy byście mogli porównać jakość ich produktów?
2. Z innego worka: jakbyście porównali Ultegrę 6600 do najnowszej Tiagry.105. Obydwa modele 10-rzędowe. Wiadomo, która jest wyżej w hierarchi, bardziej chodzi o funkcjonalność. Z opinii wielu czytałem, że 6600 dość głośno chodzi.
1.Ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą Corratec? Do jakiej innej firmy byście mogli porównać jakość ich produktów?
2. Z innego worka: jakbyście porównali Ultegrę 6600 do najnowszej Tiagry.105. Obydwa modele 10-rzędowe. Wiadomo, która jest wyżej w hierarchi, bardziej chodzi o funkcjonalność. Z opinii wielu czytałem, że 6600 dość głośno chodzi.