1. rower ma ci sie podobac
2. kazda "znana" marka produkuje ( Chiny/Tajwan ) ramy podobnej jakosci
3. Kazda firma ma "swoje" uklady geomerii - wiec lepiej sie przymierzyc- choc w pewnych granicach kazdy blad wielkosci ramy mozna skorygowac . W PEWNYCH GRANICACH
4. Oba rowery jako nowe za ok 600euro beda mialy taki sam osprzet jak i inne rowery za te same pieniadze.
5.CZASEM trafi sie "okazja" ze zamiast 2300 bedzie Tiagra,,,
6. Ja bym w zciu nie kupil uzywanego roweru. Wiem ze bladze- ale to moja droga.
7. Dolozenie ( jesli mozliwe) 100-150e otwiera ZUPELNIE inne mozliwosci wyboru sprzetu. nawet na Shimano 105
8. Sprawdz www:
bianchistore.de zakladka outlet-rennrad jak ogadasz to wysla za free do PL
bike-discount.com bdb ceny
ebay.it - koniecznie wloski . znajdz sprzedawce CV2.it - fenomenalny sklep - wyslij maila ze masz tyle i tyle kasy - w 24h dostaniesz oferte
Boardman mial ostatnio tez promocje na szosowki (evanscycles.com )
9. Osprzet wymienisz- rama "zyje" u kolarza najdluzej. jak bedziesz mial zrypana rame, bedziesz mail zrypany rower ( malowanie itp )
10. Merida stoi w kazdej piwnicy

- ilu ludzi ma Bottechcie ????
"Uzywany - panie funkiel nowka - zona nie chce jedzic , rower stal - patrz pan - jak nowy . I po jakims czasie znajdujesz w juz peknietej (znowu) ramie kawalek przystanku i kierunkowskaz od golfa

:)

"
niemozliwe ??? a ilu sie nacielo na powypadki ???? nowe to nowe - "gorsze" ale NOWE.
zwlaszcza, ze jest okres zamowien i sklepy moga szukac peiniedzy
Mozna trafic dobra uzywke - mozna. Amator nie ma niemal zadnych szans. Nawet nie wie gdzie patrzec.