Bardzo proszę o pomoc .
Napisano 19 listopad 2012 - 23:10
Cytujac Alutke ze znanego serialu ( iles lat temu ... ) - to takie pospolite....
Marne szanse, ze sie spotka 2ga Botechchie na drodze... a to juz plus .
Szukalem BMC Aplenchallenge - to jest dopiero jazda . Evans Cycles wzial kase, po paru dniach orzekl ze "rowera ni byndzie" i oddal - NIE WSZYSTKO !
2 tygodnie wymiany korespondencji i nic... jak im pojechalem po facebooku 20 postow o 3 w nocy / zeby od razu nie wywalili / to na drugi dzien pieniadze byly na karcie z powrotem :):)
Polecam bikeposten.de - trzeba sie nagrac, mila pani oddzwoni i trzeba sie targowac - ja urwalem 10 % z juz przecenionego roweru ! I przesylka do Finlandii gratis !
I jak na www jest ze "jest" to jest naprawde na stanie.
psy szczekaja, a karawana jedzie dalej.
porzadek jest domena prostych umyslow, tylko geniusz ogarnie chaos.
Napisano 19 listopad 2012 - 23:18
petri , to mi teraz wymieszałeś w głowie :mrgreen:
Napisano 19 listopad 2012 - 23:28
Napisano 19 listopad 2012 - 23:33
Za jakis czas i tak zmienisz cos w rowerze / rower . Postudiuj forum - kto ma ten sam "glowny" rower dluzej niz 2-3 lata ??? Niewielu...
Zawsze bedziesz sie zastanawial - a moze lepiej to, albo tamto moglem kupic... Taka "meska" natura :)
Zamiast tego kup rower i na szose. Zimy nie bedzie . W Finlandii plus 8 !!! :shock:
EDIT :
Botechchia ma CAMPAGNOLO i 20 biegow .... ja bym sie nie zastanawial... ani chwili. Mam shimano, mialem campe. nie lubie juz shimano
EDIT 2 : poza tym za 2-3 lata zrobisz sobie z Botechchi "ostre" i bedziesz mial "klasyka" !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Napisano 19 listopad 2012 - 23:39
Wspaniale by było jak by śniegu i zimy nie było <3 :mrgreen:
Ale Ci powiem że kto to wie co za rok będzie a nie za 2 albo 3
troche ponad rok temu miałem zwyklego jakiegoś 'złoma' ze stalową ramą i wgl [ na nim sie zaraziłem] jazdą ^^ 13 miesięcy temu kupiłem krossa hexagona v8 - był to taki mój pierwszy 'poważny' rower i miał być on już na lata , ale na nim się zaraziłem znowu jazdą po szosie i dlatego już od przyszłego sezonu chce jeździć szosą :mrgreen: i takie to wszystko przewrotne jest
Napisano 19 listopad 2012 - 23:41
Napisano 19 listopad 2012 - 23:44
B w1ym poscie linkowana jest xenon mix 2x10 ...
Napisano 19 listopad 2012 - 23:46
Napisano 20 listopad 2012 - 00:11
A kiedys, kiedys ( taka mala prywata ) kupie sobie od tego Artysty rame :
I , ze sie tak wyraze " Peldola Cervelo" :mrgreen:
Wracajac do twojego roweru : naped w Meridzie to nie tylko nie tapolka co Botechchia, to nawet nie ta szafka i nie ten magazyn
Napisano 20 listopad 2012 - 00:18
Moim zdaniem Bottecchia ładniejsza od Meridy (i dodatkowo na Campie ).
Ale to ma być twój rower więc bierz co Ci się bardziej widzi
Miłej jazdy
Napisano 20 listopad 2012 - 00:19
czyli ty stawiasz na bottecchię;]
no nie wiem , a raczej wiem że i tak ostatnie zdanie będzie należało do mnie i co będę chciał to kupie ale właśnie od tego jest forum - żeby sobie pomagać , proponować i wgl ;p
Napisano 20 listopad 2012 - 00:31
Ide spac to 4 - u mnie jest 1.30... Hyvää Yöta ! / czyli Dobranoc /