GRAFIKA STROJU
Started By
jarek
, 29 paź 2008 17:51
84 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 październik 2008 - 17:51
Mamy już czterdziestu którzy są chętni na strój, a to nie koniec głosowania............
W tym temacie postarajmy się wstawić konkretne zdjęcia PRZÓD i TYŁ STROJU jakie macie do za proponowania --tylko z głową ..W tym topiku mogą być również zdjęcia poprzednie których nie znam jak i oczywiście nowe.....W TOPIKU NIE UŻĄDZAMY żadnych DYSKUSJI-- tylko interesują nas sugestie zdjęciowe STROJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.-konkretne zdjęcia do wglądu dla wszystkich....każdy nowy komplet ma być oznaczony kolejną cyferką kompletu..
MAJĄCY ZDOLNOŚCI GRAFICZNE I INFORMATYCZNE PROSZENI SĄ O SUGESTIE..
Z pośród wszystkich zdjęć wytypujemy interesujące NAS - wprowadzimy zmiany a GRAFIK obrobi zdjęcia programem potrzebnym do szwalni.........
zapraszam JAREK..
W tym temacie postarajmy się wstawić konkretne zdjęcia PRZÓD i TYŁ STROJU jakie macie do za proponowania --tylko z głową ..W tym topiku mogą być również zdjęcia poprzednie których nie znam jak i oczywiście nowe.....W TOPIKU NIE UŻĄDZAMY żadnych DYSKUSJI-- tylko interesują nas sugestie zdjęciowe STROJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.-konkretne zdjęcia do wglądu dla wszystkich....każdy nowy komplet ma być oznaczony kolejną cyferką kompletu..
MAJĄCY ZDOLNOŚCI GRAFICZNE I INFORMATYCZNE PROSZENI SĄ O SUGESTIE..
Z pośród wszystkich zdjęć wytypujemy interesujące NAS - wprowadzimy zmiany a GRAFIK obrobi zdjęcia programem potrzebnym do szwalni.........
zapraszam JAREK..
Napisano 30 październik 2008 - 19:59
Witam !
Posiedziałem troszkę nad zestawem 2, stworzonym na bazie projektu Qby. Miałem tylko Paint'a do dyspozycji. 8-)

PS. Tak naprawde nie znamy w ogóle preferencji wszystkich , nie wiadomo jak bardzo kolorowe mają być koszulki, w jakich kolorach, jak bardzo skomplikowane mają być na nich wzory itd. więc będzie ciężko... :roll:
Posiedziałem troszkę nad zestawem 2, stworzonym na bazie projektu Qby. Miałem tylko Paint'a do dyspozycji. 8-)

PS. Tak naprawde nie znamy w ogóle preferencji wszystkich , nie wiadomo jak bardzo kolorowe mają być koszulki, w jakich kolorach, jak bardzo skomplikowane mają być na nich wzory itd. więc będzie ciężko... :roll:
Napisano 23 grudzień 2008 - 19:08
Dwa projekty w standardach individual. Jeden z nich tylko dostosowany, drugi nowy. Sugestie co do projektów piszcie w
tym temacie

tym temacie

Gosc_Qba_*
Napisano 25 grudzień 2008 - 19:09
Jeszcze jeden projekt na zlecenie Jarka 8-)
Zrobiłem tak jak mówiłeś, sory, że tak długo...
http://img510.images...koszulkalf1.jpg
Pozdro!
Zrobiłem tak jak mówiłeś, sory, że tak długo...
http://img510.images...koszulkalf1.jpg
Pozdro!
Napisano 18 październik 2010 - 07:49
hm, jak tam koszulki, w sumie zainteresowany też jestem bo nie lubie jeździc w "podróbkach " teamowych, rusza sie cos w teamcie ??? moze cos białego z dodatkiem koloru coby w plecy nie grzało za bardzo na upale.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 14 grudzień 2010 - 14:50
Rozejrzałem się po temacie strojów i możemy je mieć w cenie 250zł .
Myślę , że nie jest to duża suma na kilka letnich sezonów z naszym projektem.
Chętnych - poważnie traktujących temat proszę o wpis , musimy zebrać przynajmniej 10 osób.
Ja oczywiście również. :-)
1. Jarek-LT -- SIENKIEWICZ.
Myślę , że nie jest to duża suma na kilka letnich sezonów z naszym projektem.
Chętnych - poważnie traktujących temat proszę o wpis , musimy zebrać przynajmniej 10 osób.
Ja oczywiście również. :-)
1. Jarek-LT -- SIENKIEWICZ.
Dodaj odpowiedź