Skocz do zawartości

Zdjęcie

GRAFIKA STROJU

84 odpowiedzi w tym temacie

#41 PsYhOl

PsYhOl
  • Użytkownik
  • 1064 postów
  • SkądBrzesko

Napisano 16 marzec 2011 - 13:56

Cytat

[url=http://img70.imageshack.us/img70/4817/koszulka2wc8.th.jpg]Obrazek

bez loga BCMu by się obeszło ;P

Multibike, w takiej cenie na koszulkę(nawet z dychę więcej) bym się pisał. Podoba mi się wzór wklejony przez thoriana, ale rękawki też bym wolał ściemniające się i z białym napisem na końcu rękawka. Byłoby to możliwe w takiej cenie? ;) Pierwszy chętny by już był ;]

#42 Multibike

Multibike
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • SkądBerlin

Napisano 16 marzec 2011 - 17:56

Czy mogę prosic o przesłanie dużego logotypu Forumszosowe.org w Corelu , najlepiej krzywe lub bitmapa na adres multibike@multibike.pl ?

Postaram się jutro to ogarnąc w pracy.

Pozdro

#43 Multibike

Multibike
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • SkądBerlin

Napisano 18 marzec 2011 - 19:45

coś takiego?

Załączone pliki

#44 PsYhOl

PsYhOl
  • Użytkownik
  • 1064 postów
  • SkądBrzesko

Napisano 23 marzec 2011 - 10:19

Nie całkiem o to mi chodziło ;> Nikt inny się nie wypowie? Cena przecież bardzo atrakcyjna i jest ktoś, kto się tego podejmie..
Było tylu zainteresowanych i wspominających tu i tam o niepowodzeniu tegoż przedsięwzięcia...

#45 darekr

darekr
  • Użytkownik
  • 12 postów
  • Skądstare miasto

Napisano 08 grudzień 2011 - 22:41

Pierwszy raz wszedłem na ten temat i zastanawiam się czy coś wyszło z tego pomysłu. Czy są już jakieś stroje?

#46 Gosc_krystianzach_*

Gosc_krystianzach_*
  • Gość

Napisano 09 grudzień 2011 - 16:46

Ruszyło cos w sprawie tych stroi? Zapewne wielu kolegów byłoby zainteresowanych.

#47 D3biec

D3biec
  • Użytkownik
  • 318 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 grudzień 2011 - 17:51

też jestem ciekaw jak się sprawa ma odnośnie stroju... tym bardziej, że do lata chce kupic mój pierwszy kolarski strój ;-) . Jeżeli komplet kosztowałby w okolicach 150 zł i byłby ciekawy kolorystycznie (to nie znaczy pstrokaty) to biore w ciemno

#48 Rebe

Rebe
  • Użytkownik
  • 661 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 10 grudzień 2011 - 18:32

Niedługo zacznie sie czwarty rok wałkowania tematu i jest to najdłuzszy maraton szosowy nie tylko w Polsce . Dobrze , że mamy choc opaski .

#49 D3biec

D3biec
  • Użytkownik
  • 318 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 grudzień 2011 - 19:23

więc dobrze by było ukończyć ten maraton :-)

Dołączona grafika

efekt mojej nudy - tak bym widział forumowy strój

oczywiście kolory napisów, strusia itp można oczywiście dograć/zmienić, nie chciało mi się za bardzo kombinować

#50 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 10 grudzień 2011 - 20:24

bardzo fajny projekt, choć ja bym postawił na bardziej radykalne (oczojebne) barwy abyśmy byli rozpoznawalni na mecie z daleka ;)

#51 robo

robo

ble ble

• Użytkownik
  • 2600 postów
  • SkądKońskie

Napisano 10 grudzień 2011 - 20:49

D3biec, fajny projekt, mnie się podoba. thoriana też był dobry. Decyzja i zamawiamy.

Wkładka przydałaby się jakaś dobra, może LaFonte, proponowana przez Jarka - miał ktoś styczność :mrgreen: z tą wkładką ?

Moja osobista prośba - żeby rękawki były nieupijające.

"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen

#52 D3biec

D3biec
  • Użytkownik
  • 318 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 grudzień 2011 - 21:03

skoro sie podoba to przy okazji (czyt odrobinie wolnego czasu) zaprojektuje spodenki :-) . hmm... kolorystyka jest taka jak naszej szaty graficznej na forum, ale to nie problem zwiększyć nasycenie czy dodać jakis kontrastowy akcent ;-)

#53 Wiljer

Wiljer
  • Użytkownik
  • 620 postów

Napisano 10 grudzień 2011 - 21:39

nie pamiętam gdzie czy to na bikeworld.pl czy bikestats.pl ale wymyślili żeby na kołnierzu była jakas sentencja, coś w stylu "You'll never ride alone", albo jakoś inaczej, w każdym razie mnie się podobało ; )

albo jak skarpetki z szymonbike, dopers suck ; )

#54 Gosc_krystianzach_*

Gosc_krystianzach_*
  • Gość

Napisano 10 grudzień 2011 - 21:44

Taka moja sugestia odnosnie tyłu koszulki. Moze troszke pomniejszyć strusia na plecach tak żeby nie zachodził na kieszonki?

#55 D3biec

D3biec
  • Użytkownik
  • 318 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 grudzień 2011 - 21:47

ooo... genialne! Może jakoś wtopić w koszulkę sentencje u góry naszego forum?

#56 Gosc_krystianzach_*

Gosc_krystianzach_*
  • Gość

Napisano 10 grudzień 2011 - 22:02

A moze na czarny kołnierzyk jakis tekst? Myśle ze tez fajnie by sie prezentowało, ale to tylko moje skromne zdanie. Niech inni forumowicze sie wypowiedzą. Ciężko dąży sie do finalnego produktu:D Chociaz z tą sentencją to swietny pomysl. Na gorze sentencja. A pod kieszonkami www.forumszosowe.org

#57 D3biec

D3biec
  • Użytkownik
  • 318 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 grudzień 2011 - 22:21

to może taki strój?

dodałem napisy i pare elementów "oczojebnych" ale nadal wydaje mi się, że pasuje do szaty forum.

Dołączona grafika

wiem, napis never ride alone to tylko przykład, bo jak do tej pory kombinuje jakby to mogło wyglądać. Na osateczny napis na kołnierzyku nie mam pomysłu.

uważacie, że wygląda to lepiej niz poprzednio?

No i przede wszystkim, czy ta akcja ma szanse powodzenia? Ja moge zaprojektować strój, ale nie mam kontaktów i możliwości żeby załatwić wszystko od strony technicznej aby ktoś to uszył. Aczkolwiek stary projekt też mi sie podoba, ogólnie chętnie będe jeździł w czymkolwiek z napisem "forumszosowe.org" :-D

Innymi słowy, jeżeli ktoś pociagnie tą sprawe, to będzie miał moję wsparcie - wtedy chętnie dopieszcze projekt i postaram się ogarnąć trudną sztukę kompromisu, żeby wszystkim (którzy będa zainteresowani kupnem!) się podobał.

#58 Wiljer

Wiljer
  • Użytkownik
  • 620 postów

Napisano 10 grudzień 2011 - 22:52

"You will never ride alone" to był tylko przykład, lepiej wymyślić coś swojego, bo potem by było, że zgapione z bikestats.pl

#59 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 11 grudzień 2011 - 06:09

^zajebioza! :)

#60 darekr

darekr
  • Użytkownik
  • 12 postów
  • Skądstare miasto

Napisano 13 grudzień 2011 - 23:49

Ktoś na tym forum kiedyś się oferował, że zna kogoś kto może to wyprodukować. Więc wstępna cena, liczba chętnych i zapisy.I bez dyskusji na temat grafiki i kolorów, bo pobujamy się znowu następne cztery lata (a może już pięć?)

Dodaj odpowiedź

Zaawansowany edytor tekstowy