GRAFIKA STROJU
Started By
jarek
, 29 paź 2008 17:51
84 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 grudzień 2011 - 07:54
Jeśli będą chętni na strój to ja też się przyłączę.
Napisano 14 grudzień 2011 - 11:09
Oczywiście chętny jestem dokończyć wyprodukowanie naszych strojów.
Przypominam , że potrzeba przynajmniej 10 chętnych a ostatnia cena wahała się w 250zł.
1. Jarek-LT
----------------------
2. mess
3. Boss999
4.karolcioo
5.darekr
6.
7.
8.
9.
10.
Tych dziesięciu musi być na początek, czym więcej chętnych tym lepiej.
Wpłata nastąpi na konto LUXTECH a , zebrana dziesiątka lub więcej osób w przeciągu 1 tygodnia/2 tygodni zadecyduje o wzornictwie , bez udziału niezamawiających !!!!!!!
W między czasie rozpiszemy rozmiarówkę i do PRODUKCJI.
Jarek-LT
Przypominam , że potrzeba przynajmniej 10 chętnych a ostatnia cena wahała się w 250zł.
1. Jarek-LT

----------------------
2. mess
3. Boss999
4.karolcioo
5.darekr
6.
7.
8.
9.
10.
Tych dziesięciu musi być na początek, czym więcej chętnych tym lepiej.
Wpłata nastąpi na konto LUXTECH a , zebrana dziesiątka lub więcej osób w przeciągu 1 tygodnia/2 tygodni zadecyduje o wzornictwie , bez udziału niezamawiających !!!!!!!
W między czasie rozpiszemy rozmiarówkę i do PRODUKCJI.
Jarek-LT
Gosc_KeNaJ_*
Napisano 14 grudzień 2011 - 12:30
Jarek-LT, wystarczyło napisać że takie informacje już padły, to bym sobie poszukał.
Jeśli wybór pada na BCM to nie jestem raczej zainteresowany - jakoś nie podchodzą mi ich ciuchy. Ze swojej strony za to mogę polecić firmę http://www.vidioni.pl/
Mimo wszystko życzę powodzenia.
Jeśli wybór pada na BCM to nie jestem raczej zainteresowany - jakoś nie podchodzą mi ich ciuchy. Ze swojej strony za to mogę polecić firmę http://www.vidioni.pl/
Mimo wszystko życzę powodzenia.
Napisano 14 grudzień 2011 - 14:54
Używam dwa lata strojów BCM Novatex. I cóż mogę powiedzieć koszulka jeszcze jeden sezon wytrzyma, Za to spodenki poprzecierane do wyrzucenia. Wkładkę miałem HT-90 Orginal i dwa sezony wytrzymała.
Napisano 14 grudzień 2011 - 16:24
Ja natomiast jeżdziłem na BCM i wytrzymały 6 lat , drugie stroje były robione dla light-bike
i również zdecydowanych protestów nie było.
Cała ta sprawa dotyczy ceny i sprawdzając rynki to była najtańsza oferta, średniej klasy strojów, nasze forum nie należy do zamożnych forowiczów/ młodych więc cena jest priorytetem.
Kto nie ma ochoty na strój - niech się nie wypowiada a wypowiedzi w formie KeNaJ czy Deadi nic jak zwykle nie wnoszą do tematu.
Tu jest potrzebna garstka ZDECYDOWANYCH a nie dyskutantów.
Jarek-LT
i również zdecydowanych protestów nie było.
Cała ta sprawa dotyczy ceny i sprawdzając rynki to była najtańsza oferta, średniej klasy strojów, nasze forum nie należy do zamożnych forowiczów/ młodych więc cena jest priorytetem.
Kto nie ma ochoty na strój - niech się nie wypowiada a wypowiedzi w formie KeNaJ czy Deadi nic jak zwykle nie wnoszą do tematu.
Tu jest potrzebna garstka ZDECYDOWANYCH a nie dyskutantów.
Jarek-LT
Napisano 14 grudzień 2011 - 16:45
prościej, fajniej i taniej wyjdzie zaprojektowanie samej koszulki pod czarne gacie. Automatycznie znika problem marudzenia na wkładki, szmatki i inne gadki. Problem w tym, że nasze forum jest nijakie, szarość, szarość i jeszcze raz szarość. Ale błękitny motyw ze strusiem w roli głównej + kilka napisaów i jest cacy.
Koszulka winna kosztować około 100zł i wtedy chętnych na pewno będzie więcej, a i z realizacją będzie łatwiej.
Koszulka winna kosztować około 100zł i wtedy chętnych na pewno będzie więcej, a i z realizacją będzie łatwiej.
Napisano 14 grudzień 2011 - 18:16
Projekt koszulki fajny . Nie zamówie , bo mam obowiązek jeżdzenia w stroju klubowym , ale jeżeli zalezy na cenie i niezłej jakosci ciuszków to my swoje robimy w Sportgangu Leszno . Są z nimi zawsze jakieś przeboje , ale nie dotyczą jakosci wykonanych ciuszków . Wszystkie poprzednie edycje BB tour brały ciuchy u nich i to też niezła rekomendacja .
Gosc_krystianzach_*
Napisano 14 grudzień 2011 - 18:29
Pomysł z samą koszulka pod czarne gacie wcale nie jest głupi. Koszulke z chęcia wziąłbym. Nie ma co dyskutowac na temat wkładki, ponieważ każdy ma swojego faworyta. Nie ma powodów do sprzeczek. Moja rada, zastanówmy sie czy bedzie ten projekt sfinalizowany czy nie?
Napisano 14 grudzień 2011 - 20:06
Tak REBE - Kołobrzeskie kozaki jeżdżą na sportgangu ale gdy szukałem wykonawców, niestety tel. nie odbierali a na e-mail nie odpisywali - także zaprzestałem.
Wracając do strojów - KeNaj - nie szukaj winnego wśród innych, zacznij od siebie.
Same koszulki są oczywiście jaką opcją na ''stroje'' nie ma problemu aby na początek zamówić same koszulki - szt.10 !!!!!!!!!!!!!
Jarek-LT
Wracając do strojów - KeNaj - nie szukaj winnego wśród innych, zacznij od siebie.
Same koszulki są oczywiście jaką opcją na ''stroje'' nie ma problemu aby na początek zamówić same koszulki - szt.10 !!!!!!!!!!!!!
Jarek-LT
Napisano 16 grudzień 2011 - 14:41
WITAM PONOWNIE
Po dociekliwych poszukiwaniach i wykonaniu kilkunastu telefonów przedstawiam
OSTATNIĄ OFERTĘ na same koszulki w CENIE 90zł.
Cena 90zł jest z wliczoną przesyłką do forowicza.
Cena z przesyłką koszulki jest najtańszą ceną jaką udało mi się wstępnie wynegocjować przy min. 10szt. ------------TANIEJ NIE BĘDZIE. ---------------------
Na razie firmy nie będę przedstawiał lecz spróbujemy zebrać 10-chętnych na same koszulki wg projektu prawie docelowego z forum.
Jeżeli jest ktoś chętny na koszulkę forumową należy skopiować ten post i dopisać SIEBIE do listy !!!!!!!!!!
Jeżeli nie zbierzemy wymaganej liczby chętnych sprawę wezmę wyłącznie w swoje ręce.
1. Jarek-LT
2. krystianzach
Cena z przesyłką koszulki jest najtańszą ceną jaką udało mi się wstępnie wynegocjować przy min. 10szt. ------------TANIEJ NIE BĘDZIE. ---------------------
Na razie firmy nie będę przedstawiał lecz spróbujemy zebrać 10-chętnych na same koszulki wg projektu prawie docelowego z forum.
Jeżeli jest ktoś chętny na koszulkę forumową należy skopiować ten post i dopisać SIEBIE do listy !!!!!!!!!!
Jeżeli nie zbierzemy wymaganej liczby chętnych sprawę wezmę wyłącznie w swoje ręce.
1. Jarek-LT
2. krystianzach
Napisano 17 grudzień 2011 - 10:40
WITAM PONOWNIE
1. Jarek-LT
2. krystianzach
3. karolcioo ( jakby była możliwość to ze spodenkami)
1. Jarek-LT
2. krystianzach
Napisano 17 grudzień 2011 - 22:14
WITAM PONOWNIE
1. Jarek-LT
2. krystianzach
4.darekr_________________
1. Jarek-LT
2. krystianzach
4.darekr_________________
Dodaj odpowiedź