Mój Dzisiejszy Trening
#13362 Gosc_grzesiek32_*
Posted 12 August 2019 - 20:12
Ja juz nie flaguje. Przeciwnie chce zebys wszystko odflagowal bo inaczej moja akcja nie ma sensu
Don też pisze że nie flaguje.
Cytuję "oflagowałem miszczowi 5 segmentów dalej strava nie blokuje, jest jakiś limit dzienny? " to są twoje słowa i twoje pytanie do jednego z użytkowników . Natomiast ten drugi, podobno kolarz, tylko że ostatnio w ten sam dzień i w tych samych warunkach pod górke pojechałem szybciej od niego to ze wstydu usunął segment i oflagował moje jazdy w koło
#13368 Gosc_grzesiek32_*
Posted 12 August 2019 - 20:29
Dopiero co wróciłem i kolejna flaga
https://www.strava.c...ties/2613114874
42km 225 up, 30.6 km/h
I mocno pod górke 1km,2.5% , 42 km/h
Krzepa twoje pomysły to ja już słyszę od 3 lat. Pytanie zasadnicze co będzie pierwsze ich realizacja czy moja emerytura
Posted 12 August 2019 - 20:49
Jest wywiad z Ryszardem Szulem gdzie opowiada on o sytuacji, gdzie ludzie interpretują (chyba z początku treningu) właśnie takie błędne wskazania pulsometru jako jego awarię, a w rzeczywistości mają do czynienia z arytmią serca wynikłą z przemęczenia treningowego. Nie mówię że tak masz, bo może być to bateria, ale jak nie, to warto przemyśleć temat. Poniżej ten film:
oglądałem to, ale powiedz, która minuta... z tego co słyszałem, to zupełnie inne przypadki opisuje
Arni, odczucia w czasie jazdy zupełnie zgadzały się z watami a nie z tętnem a i jakoś specjalnie dużo nie jeżdżę teraz. No ale kto wie, będę obserwował
Posted 12 August 2019 - 21:00
Kiedyś też tłukłem w pulsometr jak widziałem nagle wskazania po 200+ na liczniku z początku treningu, plułem na elektrody, przestawiałem, resetowałem, ale po tym filmie mogło być to o czym Rysiek opowiada. HGW, ale warto to wziąść pod uwagę.
Mam, 29 minuta