Po raz pierwszy od dekady nie musiałem jechać w góry tylko mogłem pobiegać na nartach w lesie pod miastem - 10 - 12 km
Posted 17 January 2021 - 19:51
Byłem rano na sankach, rzeczywiście nie było czuć aż takiego mrozu
Marcin, co tam masz za koszyk na termos? Bo coś takiego by mi się przydało. Dzięki!
Posted 17 January 2021 - 22:47
Dziś u mnie nie wiało i przy -19 czułem mniejszy chłód, niż wczoraj przy -13 🙃Garmin pokazywał -16, ale mu nie ufam - było cieplej
Posted 18 January 2021 - 09:12
Ja to znowu cały tydzień rozpiszę
Poniedziałek: Morsowanie + wałek i rozciąganie
Wtorek: bieganie 45 minut w tlenie + 6 przyspieszeń po 20 sekund na minutowej przerwie
Środa: Śnieżnie 60 minut na mtb, obczajenie dzielni w tlenie z 12 minutowym akcentem w 3 strefie ( dolna granica)
Czwartek: test ftp standardowy 20 minutowy wpierdol, poprzedzony 5 minutowym wpierdolem... startuję do sezonu 0,2 W/kg lepiej niż w tamtym roku pomimo 3 miesięcy zamulania, nie jest źle.
Piątek: Bieganie 15 minut w tlenie na rozgrzewkę a później Bieg z Narastającą prędkością. Co 5 minut zmiana prędkości, tak żeby tętno zmieniało sie o 5-6 bpm. w Sumie wyszło około 65 minut biegania.
Sobota: Rower godzina z hakiem mix tlenu i aktywnej regeneracji
Niedziela: bieganie 70 minut wszystko w tlenie na średnim tętnie 133
Po niedzielnym biegu wyszlo, ze trzeba wymienić opaskę HR nowa zamówiona ( bo mi tętno dziwnie skakało na początku ... na pasku widać mocne zużycie.
Posted 23 January 2021 - 22:16
Super wynik. Połówka to jeszcze jakaś w miarę ludzka jest. Ale cały to już chyba zupełnie inna bajka.
Posted 24 January 2021 - 11:09
Chciałem za 2 tygodnie wziąć udział w tym charytatywnym evencie, więc trzeba było się przygotować.
https://fb.me/e/1U10tIexb?ti=icl
Aczkolwiek lubię stawiać sobie mniejsze czy większe wyzwania
Posted 24 January 2021 - 13:49