Mój Dzisiejszy Trening
Started By
maciej1986
, 01 Dec 2012 17:20
15530 replies to this topic
Posted 10 October 2023 - 19:43
Szybka runda po Gassach zanim zajdzie słońce
Pierwsza jazda w castelli perfetto, na letnią potówkę z krótkim rękawem przy 10-12 stopni było rześko, ale nadal komfortowo. Przy zimowej bieliźnie z długim rękawem powinno dać radę jeździć przy 6-8 stopniach.
Kurteczka raczej na szosę, dobrze układa się dopiero w mocno pochylonej pozycji, na MTB wolę coś luźniejszego. Duży plus za kołnierz, nic nie uciska, a jednocześnie super izoluje szyję. Zazwyczaj zakładam jeszcze na szyję buffa, ale tutaj nie ma takiej potrzeby.
BTW. strasznie dużo ludzi na szosie w czarno-szaro-burych ciuchach, smutno tak jakoś
Pierwsza jazda w castelli perfetto, na letnią potówkę z krótkim rękawem przy 10-12 stopni było rześko, ale nadal komfortowo. Przy zimowej bieliźnie z długim rękawem powinno dać radę jeździć przy 6-8 stopniach.
Kurteczka raczej na szosę, dobrze układa się dopiero w mocno pochylonej pozycji, na MTB wolę coś luźniejszego. Duży plus za kołnierz, nic nie uciska, a jednocześnie super izoluje szyję. Zazwyczaj zakładam jeszcze na szyję buffa, ale tutaj nie ma takiej potrzeby.
BTW. strasznie dużo ludzi na szosie w czarno-szaro-burych ciuchach, smutno tak jakoś
- lupus and cauchy like this
Posted 11 October 2023 - 20:29
Tutaj to samo, dziś podczas 2h przejażdżki mijałem 80% kolarzy ubranych w bardzo ciemne koszulki. Ja miałem jasnokolorową ale na to...czarną kamizelkę. No i pyk, jest pretekst do kolejnego zakupu, dzięki!
- cauchy likes this
Posted 14 October 2023 - 13:30
Ostatnia jazda na bezrobociu. 80km z avg > 30, jeszcze coś jest pod nogą
To było piękne 15mscy wolności i beztroski, życie - dziękuję
EDIT a ićta z tymi szaroburymi gravelami, matowymi sworksami, czarnymi butami i skarpetkami i takimi samymi kaskami 🫣
To było piękne 15mscy wolności i beztroski, życie - dziękuję
EDIT a ićta z tymi szaroburymi gravelami, matowymi sworksami, czarnymi butami i skarpetkami i takimi samymi kaskami 🫣
- lupus likes this