Mój Dzisiejszy Trening
#14082 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 06 marzec 2020 - 08:41
- astronom i Marcin321 lubią to
#14084 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 06 marzec 2020 - 11:44
#14089 Gosc_Koteł_*
Napisano 07 marzec 2020 - 16:29
To był naprawdę koszmarny dzień. Średnia temperatura półtorej stopnia, wilgotno, zimny wiatr, mżawka co chwila. To klasyczny późny listopad. Ale to nic. Najgorsze było to że wyjechałem bez bidonu bez jedzenia a przed jazdą wypiłem tylko kawę(wyjechałem popoludniu). Myślałem że po godzinie zatrzymam się w sklepie a tu niestety niespodzianka. Wypadły pieniądze. Musiałem skrócić trening i zygzakiem z cieknąca z ust śliną, mając ciemno przed oczami mając halucynacje, widząc oazę, z zawrotami głowy udałem się do domu.
Napisano 07 marzec 2020 - 16:36
Ale trzeba kochać kolarstwo. Każdy trening to taka katorga a Ty jak syzyf po raz kolejny od dołu pchasz ten głaz. Współczuję, że za każdym razem trening musi być walką o życie i podziwiam samozaparcie by dalej pchać.2:01h 204W avg 227 NP
To był naprawdę koszmarny dzień. Średnia temperatura półtorej stopnia, wilgotno, zimny wiatr, mżawka co chwila. To klasyczny późny listopad. Ale to nic. Najgorsze było to że wyjechałem bez bidonu bez jedzenia a przed jazdą wypiłem tylko kawę(wyjechałem popoludniu). Myślałem że po godzinie zatrzymam się w sklepie a tu niestety niespodzianka. Wypadły pieniądze. Musiałem skrócić trening i zygzakiem z cieknąca z ust śliną, mając ciemno przed oczami mając halucynacje, widząc oazę, z zawrotami głowy udałem się do domu.
Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka
- beskidbike, HarveyDent i cauchy lubią to
#14093 Gosc_Koteł_*
Napisano 07 marzec 2020 - 16:49
Ale to klasyka gatunku kozak w necie... Resztę dokończ.
#14094 Gosc_Koteł_*
Napisano 07 marzec 2020 - 16:51
PS. Jakie kochanie kolarstwa w twoim wykonaniu? Co ty wiesz o kolarstwie i jeździe na rowerze tyle co pierwszoroczny żak. Ponoć jeździsz od 4 lat dopiero .
#14095 Gosc_Koteł_*
Napisano 07 marzec 2020 - 17:04
Nie wiem jak to jest że ci wszyscy bezczelni hejterzy którzy nieproszeni ninstad ni zowąd komentują nie dostają bana. Gdybym ja tak komuś skomentował to bym od razu dostał bana pewnie, ale wiadomo na układy nie ma rady.
Jeszcze Beskid podlizus daje lajki a sam na trenażerku siedzi we własnym salonie.
- beskidbike lubi to
Napisano 07 marzec 2020 - 17:33
- Senninho, Marcin321, stryjek i 1 inna osoba lubią to