Skocz do zawartości

Zdjęcie

Specialized Venge

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
46 odpowiedzi w tym temacie

#41 1415chris

1415chris
  • Użytkownik
  • 4485 postów
  • SkądSurrey

Napisano 17 luty 2013 - 20:03

Ladnie, ladnie.

Kup normalne klocki do karbonu, bo te ktore przyslali Ci z kolami nadaja sie tylko do kosza.

Z ta euforia to uwazaj, mozna sie uzaleznic...

#42 s2power

s2power
  • Użytkownik
  • 285 postów
  • SkądSilesia

Napisano 26 luty 2013 - 19:07

Robi sie fajnie. Ja pare dni temu w Kopenhadze nie moglem wyjsc ze sklepu, wzrok utkwil na ramie S-works Venge w malowaniu Saxo Banku. Mieli ja w kilku rozmiarach od reki na sklepie :!: Jak chcialem ja i nas kupic to kazali mi czekac jakies 4 miesiace.

Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km

#43 wober

wober
  • Użytkownik
  • 242 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 27 luty 2013 - 21:06

bajka, bajka, bajka :)

#44 Hall

Hall
  • Użytkownik
  • 46 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 kwiecień 2013 - 08:41

Nareszcie się udało i Biały Przecinak (tak! ;-)) wczoraj po raz pierwszy zasmakował asfaltu pod kołami. Wcześniej stał pokornie w rogu pokoju i czekał na suchą pogodę. Niedługo zmontuje topic o rowerze już na gotowo, a nie z jego budowy (przy okazji pytanie do moderatorów, nowy topic? bo nie mogę edytować pierwszego posta w tym?).

Tymczasem... maszynka rocks! Świszczy przy jeździe, jest leciutka i aż sama lata. Wszystko chodzi super. Na szybko kilka wrażeń:
- świszczy, chyba koła, fajnie :-)
- dobór przełożeń wyszedł mi idealnie! Całą drogę za Skawiną w kierunku na Kalwarie przejechałem na blacie. Według mnie na Małopolskę układ 50/34x11-26 jest idealny.
- hamowanie jest ok! Mimo tych dziwnych klocków które dostałem z kołami.
- super lekki, było zdzwiko kiedy chciałem przeskoczyć nad poprzecznie rozkopanym asfaltem :-)
- siodło bardzo wygodne
- sztywność całości również super.

Generalnie wychodzi na to że maszynka wyszła i jest praktycznie bez kompromisów :-)

Jedno zdjęcie:
Dołączona grafika

#45 SPIKE

SPIKE

Spike

• Użytkownik
  • 4694 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 kwiecień 2013 - 09:10

a będziesz taki miły i wpadniesz w odwiedziny na chwile , chciałbym pomacać kółka , z ciekawości , bo już jedne felgi od nich miałem , albo mam ?? i porównać materiał , bo ciagle szukamy przyzwoitego sprzedawcy z przyzwoitym karbonem

Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów  www.velotech.pl   

Serwis rowerowy - Kraków  tel: 666-316-604[email protected]

Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!!  w godz. - 12.oo - 19.oo

#46 Hall

Hall
  • Użytkownik
  • 46 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 kwiecień 2013 - 12:02

a będziesz taki miły i wpadniesz w odwiedziny na chwile , chciałbym pomacać kółka , z ciekawości , bo już jedne felgi od nich miałem , albo mam ?? i porównać materiał , bo ciagle szukamy przyzwoitego sprzedawcy z przyzwoitym karbonem

Spoko, nie ma sprawy, tylko nie w tym tygodniu bo mam maksymalnie zajęty czas, no chyba że w czwartek. A nie latasz jakoś po okolicznych drogach, albo jakaś większa ekipa, co by się można było jakoś podpiąć?

#47 Bikemaster

Bikemaster
  • Użytkownik
  • 1048 postów
  • SkądWWL

Napisano 09 kwiecień 2013 - 13:49

Hall, a może warto pomyśleć o:
http://www.swissstop.ch/road.aspx