Specialized Venge
Posted 17 February 2013 - 20:03
Kup normalne klocki do karbonu, bo te ktore przyslali Ci z kolami nadaja sie tylko do kosza.
Z ta euforia to uwazaj, mozna sie uzaleznic...
Posted 26 February 2013 - 19:07
Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km
Posted 27 February 2013 - 21:06
Posted 09 April 2013 - 08:41
Tymczasem... maszynka rocks! Świszczy przy jeździe, jest leciutka i aż sama lata. Wszystko chodzi super. Na szybko kilka wrażeń:
- świszczy, chyba koła, fajnie :-)
- dobór przełożeń wyszedł mi idealnie! Całą drogę za Skawiną w kierunku na Kalwarie przejechałem na blacie. Według mnie na Małopolskę układ 50/34x11-26 jest idealny.
- hamowanie jest ok! Mimo tych dziwnych klocków które dostałem z kołami.
- super lekki, było zdzwiko kiedy chciałem przeskoczyć nad poprzecznie rozkopanym asfaltem :-)
- siodło bardzo wygodne
- sztywność całości również super.
Generalnie wychodzi na to że maszynka wyszła i jest praktycznie bez kompromisów :-)
Jedno zdjęcie:
Posted 09 April 2013 - 09:10
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Posted 09 April 2013 - 12:02
a będziesz taki miły i wpadniesz w odwiedziny na chwile , chciałbym pomacać kółka , z ciekawości , bo już jedne felgi od nich miałem , albo mam ?? i porównać materiał , bo ciagle szukamy przyzwoitego sprzedawcy z przyzwoitym karbonem
Spoko, nie ma sprawy, tylko nie w tym tygodniu bo mam maksymalnie zajęty czas, no chyba że w czwartek. A nie latasz jakoś po okolicznych drogach, albo jakaś większa ekipa, co by się można było jakoś podpiąć?